@endryoou: chyba pierwszy raz naprawdę cieszę sie z czyjejś śmierci. Pogarda dla życia wszystkich do okoła która wylewa sie z tech nagrań. Stało sie co miało sie stać, najlepszy finisz sytuacji na jaki mogliśmy liczyć. Cwel zabity przez własną głupotę i brawurę jak w historii z morałem
@endryoou: Tak sobie to zestawiłem z Bogusiem z M3. Ofc też o---------ł maniane, ale na czerwonym wjeżdżał ostrożnie. Gdzieś tam piąta klepka jeszcze się ostatkami sił trzymała, ale ten z Krakowa to już odklejony fest. Wylatuje na pełnej na czerwonym, gdzieś małymi uliczkami śmiga przez wioski czy osiedla... dno. I jeszcze te popsy sztuczne żeby większą wioska była.
dobrze że tego patusa nie ma na tym świecie, bo przynajmniej nikomu krzywdy już nie zrobi
@dominges08: patusa? Tacy jak on bardzo lubią gdy sie ich tak nazywa. To j3bany cw3l i tyle. Taki z niego patus, że gdyby siedział w sztumie to co chwila podnosiłby mydło.
@endryoou: chłop się miał za jakiegoś kierowcę rajdowego xd i jeszcze jakiegoś młodego uczył jak w zakręty wchodzić. Pojechałby na jakiś rajd to poznałby swoje miejsce w szeregu
@sierramikebravo przede wszystkim Frogu jednak dobrze jeździ, a tamten poza tym ze gaz w podłogę to skilla raczej niewiele miał. Obejrzałem te materiały i poza brakiem instynktu samozachowawczego to niewiele pokazywał.
@endryoou: porównywanie Bogusia z tym petem to grube nieporozumienie. Bogus jeździł w ruchu miejskim z wieloma uczestnikamia nie pod prąd lewym pasem na zakręcie i wzniesieniu. Przy pustej wiejskiej dróżce xD
@sierramikebravo: ten tutaj chciał z---------ć dla samego z-----------a, PRĘDKOOOOŚĆ MORDOOOOO
boguś chyba chciał być bardziej precyzyjny i techniczny. No i na filmach miał pilota, który asekurował go mówiąc czy może czy nie zdąży. A z tym to tylko debile darli morde i się cieszyli
@endryoou szczerze? Dobrze, ze zdech. Jeśli pozostała trójka była podobna to oskarek zrobił w sumie najlepsza rzecz w swoim życiu zabierając kolejnych 3 debili.
Mam nadzieje, ze smazycie sie w piekle, wszyscy czterej.
@jamajskikanion: to co napisałeś jest bardzo powszechne wśród ludzi, którzy byli j3bani w szkole za gówniaka a teraz chcą wszystkim udowodnić jacy to są oni zajebiści xD Dlatego jak wspomniałem wcześniej, tacy jak on lubia gdy sie ich nazywa patusem bo czują się jak ci co go gnębili w szkole xD
Aż mi nieobrze, jaki gównem był ten banan.
A potem udają jakies akcje charytatywne, by móc zatkać usta innym.
@dominges08: patusa? Tacy jak on bardzo lubią gdy sie ich tak nazywa. To j3bany cw3l i tyle. Taki z niego patus, że gdyby siedział w sztumie to co chwila podnosiłby mydło.
@sierramikebravo przede wszystkim Frogu jednak dobrze jeździ, a tamten poza tym ze gaz w podłogę to skilla raczej niewiele miał. Obejrzałem te materiały i poza brakiem instynktu samozachowawczego to niewiele pokazywał.
boguś chyba chciał być bardziej precyzyjny i techniczny. No i na filmach miał pilota, który asekurował go mówiąc czy może czy nie zdąży. A z tym to tylko debile darli morde i się cieszyli
Mam nadzieje, ze smazycie sie w piekle, wszyscy czterej.