Aktywne Wpisy

W mieszkaniu ktore kupilem w #wielkaplyta sa takie oto gowniane piwnice, do ktorych co jakis czas ktos robi wlam. Chcialbym tam trzymac elektronarzedzia i drozszy rower.
Co na to wymyslic? Wymiane drzwi? Myslalem o stalowych ale nie wiem jak z mocowaniem do tych cegiel…
Ktos przerabial podobny temat i sprzeda jakas porade?
#mieszkanie #piwnica #pytanie #pytaniedoeksperta #remontujzwykopem #remont
Co na to wymyslic? Wymiane drzwi? Myslalem o stalowych ale nie wiem jak z mocowaniem do tych cegiel…
Ktos przerabial podobny temat i sprzeda jakas porade?
#mieszkanie #piwnica #pytanie #pytaniedoeksperta #remontujzwykopem #remont
źródło: IMG_6181
Pobierz
Geppetto +17

30 lvl singiel, korpośmieć 8600 brutto here. Przed chwilą wszedłem dla beki na kalkulator #kredyt2procent w #pkobp i wyliczył mi, że mam zdolność na 500k kredytu. To rzeczywiście prawda? Myślałem, że obecnie warunki są dużo bardziej wyśrubowane. Jeśli się zgadza, to dziękuję Pan Kaczyński i tuż po urlopie szukam swojego kurnika w wojewódzkim. A może jednak lepiej poczekać wraz z @mickpl jak rozwinie się sytuacja na rynku w najbliższych miesiącach?
#nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
───────────────
@mirko_anonim: i co będzie kolejny spadkowicz na tagu? Lepiej kup to mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Louis_de_Pointe_du_Lac tak całkiem na serio, to myślałem czy nie czekać do wiosny, ponieważ mam trochę innych spraw na głowie które chciałbym zamknąć w pierwszej kolejności.
@Rinter w spadki raczej nie wierzę, ale obecnie z tego kredytu wg mnie wychodzi kapiszonik zamiast to the moon.
@the_good_guy najmuję, i to pokój. Myślałem o kawalerce, ale płacenie 3k za coś co nie jest moje
@mirko_anonim: weź daj link do tego kalkulatora, bo ja tam widzę tylko kwotę mieszkania i wkład. Ja zmieniam pracę i celuję w 5k netto ale słabo to idzie, ciekawe czy dostałbym z jakimś większym wkładem własnym kredyt wtedy?
https://www.pkobp.pl/nmo/start?formCodeName=CH_PSW_KALK_MB2P
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Najlepiej jakby