@DunningKruger: daj link do dyskusji bo coś tam z kontekstu wyrwane zaraz wyjdzie po tej całej sytuacji, że przekroczenie do 70 w nocy jest śmiercionośne i powoduje dachowania na mostach
poza tym z tego cytatu nic nie wynika poza samą prawdą, jak ktoś w nocy jedzie 45 przy limicie 50 no to albo nayebany albo powinien oddać prawo jazdy
@DunningKruger: ok, już sobie znalazłem, była to odpowiedź do mirka który mówił, że ZAWSZE w nocy jeździ max. 45km/h nawet jak pusto ze względu na ostrożność i bezpieczeństwo,
więc kontekst jest taki, że nie było żadnej mowy o tym aby zapierydalać 100 czy 150 tylko dyskusja o tych 45 km/h
tutaj faktycznie jestem zdania, że narzucanie sobie limitu 45 km/h w nocy wynika z jakiegoś tam problemu, może ze wzrokiem? może strachem?
@SpalaczBenzyny czemu jazda poniżej dopuszczalnej kwalifikuje z automatu do oddania prawa jazdy? Czemu zakładasz że spowodowane jest to jakimis problemami zdrowotnymi? xD
@DunningKruger: nie ma żadnej kwalifikacji do oddawania prawa jazdy, sąd zabiera prawo jazdy, to jest potoczny zwrot określający osobę która nie ogarnia jazdy
zaraz wyjdzie po tej całej sytuacji, że przekroczenie do 70 w nocy jest śmiercionośne i powoduje dachowania na mostach
poza tym z tego cytatu nic nie wynika poza samą prawdą, jak ktoś w nocy jedzie 45 przy limicie 50 no to albo nayebany albo powinien oddać prawo jazdy
z tego co zapostowałeś nie wynika nic o szybkie jeździe przeszkadzającej w spaniu
Btw jak uzasadnisz konieczność oddania prawa jazdy przez kogoś kto jedzie w nocy przez miasto poniżej dopuszczalnej?
Czy w ogóle ktoś kto jedzie poniżej dopuszczalnej powinien oddać prawo jazdy?
chyba sobie kupie jakies volvo i bede w------l z-----------y jadąc 50/h
źródło: temp_file2975014619543800323
Pobierzwięc kontekst jest taki, że nie było żadnej mowy o tym aby zapierydalać 100 czy 150 tylko dyskusja o tych 45 km/h
tutaj faktycznie jestem zdania, że narzucanie sobie limitu 45 km/h w nocy wynika z jakiegoś tam problemu, może ze wzrokiem? może strachem?
Komentarz usunięty przez moderatora
to jest potoczny zwrot określający osobę która nie ogarnia jazdy
xD
Komentarz usunięty przez moderatora