@Izdeb u mnie była wersja z eminemem. nawet teraz z ciekawości wszedłem na google i wyskakuje taka fraza. co ciekawe z axl rose też :D więc jak widać były chyba dwie wersje :D
@Mega_Smieszek: jak mialem 10 lat to byla plota ze w czarnym golfie z przyciemnianymi szybami jeździ diabeł. Jak cie zaputa o godzone i odpowiesz, to umrzesz nazajutrz ontej godzinie. XD
@AntyMoron: z tą czarną wołgą to jest pewne wyjaśnienie. Czarnymi wołgami jeździły państwowe służby, m.in. UB. I chodziło o to, żeby dzieciaki się koło nich nie kręciły, żeby im w robocie nie przeszkadzać, czasem wiadomo jakiej. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale ma to sens.
@Mega_Smieszek: mnie się znajomi pytali czy to prawda, że w hotelu Murat w Redzie (mieszkam w okolicy) podczas wesela jak podrzucali pannę młodą to wentylator podsufitowy przeciął jej tętnice i zmarła, pan młody zapił na śmierć, a jej ojciec zmarł na zawał.
Jak cie zaputa o godzone i odpowiesz, to umrzesz nazajutrz ontej godzinie.
@miodeksmrodek: kurła ja miałam 12 lat i fazę na urban legends. Kiedyś czytałam po nocach właśnie tę historię, a na drugi dzień jak wracałam ze szkoły to jakiś podejrzany typ ubrany na czarno jechał na rowerze i spytał mnie o godzinę. Obsrana byłam masakryczne XD
@Mega_Smieszek: że policja podsłuchuje numery w Heyah XD Historia o babie co wiozla zwłoki psa metrem I koleś się jej zapytał co tam ma a ona ze Głośniki i jej z-----ł i uciekł na najbliższej stacji XD Pakowanie studenta do pudełka z napisem misja na Marsa i w-------e go z okna akademika a kiedy policja przyjeżdżała pakowanie kolejnego z napisem misja ratunkowa XD
@Canova: właściwie to to stosunkowo dobra rada bo uczy to że ukierunkowana praca przynosi efekty. Umówmy się, większość dzieci z 2 miala je bo grali na kompie a nie dlatego że rozwijali w tym czasie drożdżówkowe imperium.
Zawsze mnie bawi to jak psiarze p------ą o tym, że nie ma czegoś takiego jak agresywna rasa psów i psy z natury nie są agresywne xD A bez dobrego wychowania taki pies zachowuje się gorzej od dzikiego zwierzęcia z lasu i potrafi zabić człowieka bez powodu xD #psiarze #psy
- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
źródło: 1669101421_jotr06
PobierzXD
Marylin Menson gryzacy kurczaki na kazdym koncercie
@miodeksmrodek: kurła ja miałam 12 lat i fazę na urban legends. Kiedyś czytałam po nocach właśnie tę historię, a na drugi dzień jak wracałam ze szkoły to jakiś podejrzany typ ubrany na czarno jechał na rowerze i spytał mnie o godzinę. Obsrana byłam masakryczne XD
źródło: 4a9557d62cbc8d41cff7301bb1924ad4
PobierzHistoria o babie co wiozla zwłoki psa metrem I koleś się jej zapytał co tam ma a ona ze Głośniki i jej z-----ł i uciekł na najbliższej stacji XD
Pakowanie studenta do pudełka z napisem misja na Marsa i w-------e go z okna akademika a kiedy policja przyjeżdżała pakowanie kolejnego z napisem misja ratunkowa XD