Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +390
Moi starzy dziś wrócili z wakacji. Stary dał się namówić i pojechali z młodszą moją siostrą do Chorwacji. Niby zadowoleni, wszystko super. Mama nakupowała pamiątek, ale mój stary przebił jak zawsze wszystko. Kupił k---a i przywiózł z Chorwacji z tamtejszej castoramy czy innego tego typu sklepu bojler bo mówi, że u nas za c--j w takiej cenie takiego by nie dostał. W------e w te wakacje, ale z bojlera jest niesamowicie zadowolony i

Koliedzy, ogromnie proszę Was o pomoc. Jak komuś uda się rozgryźć problem to stawiam d------ą pizze albo zajebistą w----y. Otóż
Mam problem, że bardziej wymagające gry wyłączają mi się po 1 do 3h. Po prostu. Gram i wywala mi grę. Problem ten występuje w takich tytułach jak:
- God of War Ragnarok - błąd 0xc0000005
- Expedition 33 - nie pamiętam błedu, po prostu crash z jakimś komunikatem
Mam problem, że bardziej wymagające gry wyłączają mi się po 1 do 3h. Po prostu. Gram i wywala mi grę. Problem ten występuje w takich tytułach jak:
- God of War Ragnarok - błąd 0xc0000005
- Expedition 33 - nie pamiętam błedu, po prostu crash z jakimś komunikatem

źródło: 37bd6d1b-3825-4908-be89-4f2c8d3c27a8
Pobierzzięć Janusza jeszcze - z której rodziny to nie wiem xD
źródło: 2023-07-13 13.25.15 twitter.com 600a01ccff3e
Pobierz@raul7788: katozamordystyczna, prorosyjska rodzina na swoim - to jest prawdziwy program k0nfederacji (nie żart)
@gardzenarodowcami: przypomina mi to sytuację, kiedy b0sak - narodowy socjalista podpisał się na tt per "wolnorynkowiec" xD
źródło: 1000004597
PobierzNasze prawo wymaga parytetów więc skąd zdziwienie że swoje partnerki biorą albo kogoś kim łatwo można manipulować. Pamiętam jak politycy mówili o tym że będą swoje żony i partnerki wprowadzać do sejmu
źródło: comment_5P5KVjFgF72vguXBHxME8q5ayQHZl65X
PobierzTak często się kuce chwalą ile to dupeczek głosuje na konfę, no gdzie one są skoro tak mała ilość siedzi w ich strukturach? I od kiedy tak parytety ich interesują? Ile dzisiaj masz kobiet Konfederacji w sejmie? XD
Karyna pewnie zagroziła, że jak się nie zgodzą to rozgada, że Krzyś lubi pegging.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu