Wpis z mikrobloga

477 278 + 32 + 82 = 477 392

[82] Wczorajsze łatanie kwadratów, oczywiście jak to początkujący, nie złapałem jednego kwadratu

Max square: 10x10
Max cluster: 139(+ 35)
Total tiles: 384(+15)

[32} Dzisiejsze wietrzenie głowy po #pracbaza ogólnie dzisiaj 3/4 załogi wprowadziły taki vibe, że jakby dać im noże to by się pozabijali. Na drodze dzisiaj nie lepiej 8/10 samochodów które mnie wyprzedały, robiły to nieprawidłowo do tego stopnia że po 15 km miałem dosyć i jechałem środkiem a później to już bardziej bliżej lewej krawędzi pasa. Ochota była na minimum 60km ale po 30 miałem dosyć samochodziarzy i zdecydowałem że zawijam do domu.

#rowerowyrownik #wykoptribanclub #kwadraty #szosa

Skrypt | Statystyki
Arturrow - 477 278 + 32 + 82 = 477 392

[82] Wczorajsze łatanie kwadratów, oczywiście...

źródło: 1689173457437

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@Jnjjj: wciąż nie pojmuję jak ludzie rysują trasy pod kwadraty, że dojeżdżają do linii kwadratu i zawracają - przecież wiadomo kto w takim układzie odwalił maniane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że mówisz o everytile to nie używam.
  • Odpowiedz
  • 1
wciąż nie pojmuję jak ludzie rysują trasy pod kwadraty, że dojeżdżają do linii kwadratu i zawracają - przecież wiadomo kto w takim układzie odwalił maniane

@pawlos10rs: Mam szwankujące wahoo i odwala jeśli chodzi o gps z opisu przeczytałem że mam skręcić w ul.powstańców śl. ale nie wiedziałem że są 2 takie same ulice obok siebie xD
Arturrow - >wciąż nie pojmuję jak ludzie rysują trasy pod kwadraty, że dojeżdżają do ...

źródło: ssss

Pobierz
  • Odpowiedz