Aktywne Wpisy

fsfdjf +13
jak zwracać się do chłopa kiedy ma głupie imię

adam-pajac +13
#tlustyczwartek Żaden inny dzień jak tłusty czwartek nie pokazuje głupoty, zniewolenia i łatwości manipulacji społeczeństwem. Stoją idioci w tych kolejkach jak bydło, wynoszą kartony tych słabej jakości pączków a potem w---------ą je do porzygu pomimo tego, że mają już dość po 2 sztukach. Na tym właśnie polega różnica pomiędzy bezmózgami a trzeźwo myślącym człowiekiem - ten jak go najdzie ochota pójdzie sobie w dowolny dzień do cukierni, kupi na w-------u
źródło: czwarter
Pobierz

No w końcu trochę czasu na gruzowanie (。◕‿‿◕。)
dawno nie było nowych #kwadraty to w końcu trzeba nad swoim niebieskim popracować.
Chociaż nie powiem. Wymęczyła mnie ta trasa. Start zaplanowany na 9 zmienił się na 13, bo tak jakoś nie czułem się rano trzeźwy po urodzinach koleżanki żony xD no ale jak już sie zwlekłem to było już tylko gorzej xD pierwszy sklep trafił sie po #100km, wiec z dwoma bidonami w pełnym słońcu było niezbyt ciekawie. A jeszcze w takie piachy wpieprzyłem sie, ze rower to prawie 3km pchałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) trochę odwodniony dotarłem do Żabki w Raciążu, ale już było za późno. Ból głowy towarzyszył mi już do końca trasy. Do kompletu doszło kolanko, które jakoś przed setnym kilometrem zaczęło bolec. (ಠ‸ಠ) od Płońska remont s7 spowodował, ze musiałem nadrobić z 10km. W efekcie do domu dojechałem ponad godzinę później niż planowalem ¯(ツ)/¯
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #roadplus
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_0139
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNajgorzej (-‸ლ)
@StulejmanWielki: ja się ostatnio w nocy po pijaku zgadałem z gościem ze stravy i mi się start z 14 przesunął na 10. Uwierz że to wcale nie jest lepiej :D
Na cinturato velo nie wyglądają, bo klocki wystają ^^