Aktywne Wpisy
Bezi77 +98
Konkurs
Do wygrania oryginalna osłona wagi jaka była na Primw V z podpisami wszystkich zawodników jacy byli na Gali PRIME V.
Aby wygrać poproszę o propozycję podtytułu Gali Prime 6. W jakim klimacie?
NA propozycje czekam do jutra 9 lipca do godz 21:00. Odpowiadamy tutaj w tym wątku.
Powodzenia.
#famemma #primemma
Do wygrania oryginalna osłona wagi jaka była na Primw V z podpisami wszystkich zawodników jacy byli na Gali PRIME V.
Aby wygrać poproszę o propozycję podtytułu Gali Prime 6. W jakim klimacie?
NA propozycje czekam do jutra 9 lipca do godz 21:00. Odpowiadamy tutaj w tym wątku.
Powodzenia.
#famemma #primemma
92cel +19
To w sumie czym się różni Ukraina od Rosji skoro oboje zabijają lub posyłają śmierć niewinnych mezczyzn?
Edit: Tak, trzeba to mówić głośno i jasno: Ukraina zabija niewinnych mezczyzn, bo jak cię wepchnę do klatki z dzikim głodnym psem to cię zabiłem, mimo że to pies cie zaatakował.
A skoro Ukraina popełnia taka zbrodnie to w sumie czym się różni od Rosji, która też zabija niewinnych ludzi?
https://wykop.pl/link/7151201/uciekali-przed-wcieleniem-do-wojska-zostali-ponizeni-przez-straz-graniczna
#rosja #ukraina #wojna #
Edit: Tak, trzeba to mówić głośno i jasno: Ukraina zabija niewinnych mezczyzn, bo jak cię wepchnę do klatki z dzikim głodnym psem to cię zabiłem, mimo że to pies cie zaatakował.
A skoro Ukraina popełnia taka zbrodnie to w sumie czym się różni od Rosji, która też zabija niewinnych ludzi?
https://wykop.pl/link/7151201/uciekali-przed-wcieleniem-do-wojska-zostali-ponizeni-przez-straz-graniczna
#rosja #ukraina #wojna #
swoją droga nagle się okazuje, że ten "detektor" toksyków działa xD
No #!$%@?, ludzie którzy mają problem powiedzieć kasjerce w żabce że promocja się nie wbija, będą porywać, szantażować i krzywdzić laski z zza granicy i to strzelam o wiele ładniejsze niż oni sami.
Boże, jacy ci normiki są odklejeni id rzeczywistości. I jeszcze śmią szkalować przegrywów, że wystawiają laski na Tinderze, no #!$%@?
@NogaOdStolu: imho to gość uprawia straszny victim blaming ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyżby sugerował, że pójście z jakimś anonem w obcym kraju do jego mieszkania może się źle skończyć? Jak on śmie, kobieta ma prawo czuć się bezpiecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NogaOdStolu: przede wszystkim to nie jest takie proste jak kiedys
wszedzie monitoring, telefony, kamery, internet
musialbys ja najpierw ogolocic z podsluchow i wywiezc gdzies gdzie jest dzicz a na to ona pewnie nie pojdzie
a te wszystkie cichodajki siedzialy z nimi w miastach pelnych ludzi
no i jeszcze jakie problemy potem, to nie
potem ta sama osoba mówi hurr durr incelu, jesteś #!$%@? dlatego nie ruchasz
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@NogaOdStolu: no tak
Na tiktoku czasami migały mi wywiady z ofiarami (które przeżyły) seryjniaków (klasyki przegrywow) - napastnik po prostu używał siły i nie wchodził w żadną interakcję społeczną, pustka w oczach, mechaniczne krzywdzenie, odpalało mu się poczucie bycia bogiem i
Może sobie sama dobrać ofiarę, poczatować wybrać najlepszego, spotyka się z nimi przecież na mieście w dzień wiec jak stwierdzi ze typ jest nachalny to może cały czas #!$%@?
Faceci, skończcie z