Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +70
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
JoeGlodomor +52
Ale ludźmi łatwo manipulować. Wrzucasz długi wpis, parę liczb dobranych pod tezę i już ponad 1000 plusów, bo czytający są za głupi na przyswojenie takiej ilości tekstu ze zrozumieniem #psiarze
źródło: 1000000423
Pobierz

Uwielbiam zero-jedynkową retorykę mężczyzn o sytuacji na rynku matrymonialnym. Zapominacie, że osobowości narcystyczne w dzisiejszych czasach rozkwitają jak nigdy wcześniej, czemu sprzyja anonimowość internetu i większych miast, i łatwość przemieszczania się. To tego typu ludzie są problemem, nie kobiety, nie chadowie, tylko osoby zaburzone, a robimy póki co słabą robotę w rozpoznawaniu i unieszkodliwianiu ich.
@zbrodnia_i_kawa: to czemu kobiety ich nie rozpoznają i jak należy je tego nauczyć?
Chłopa
No nie, przecież kobiety sypiają z tym samym mężczyzną.
Komentarz usunięty przez autora
@zbrodnia_i_kawa: często tak
A tak na poważnie, patrząc na ilość kobiet, które twierdzą, że zostały tak zmanipulowane można byłoby założyć, że 80% facetów jest taka. Wiadomo, że to co się przebija na tik toku czy innych platformach to wycinek rzeczywistości ale nadal wychodzi na to, że biedne kobiety są manipulowane i
@Usmiech_Niebios: Odnoszę wrażenie, że kobiety częściej mówią językiem bardzo poprawnym politycznie, telewizyjnym, wprost, zdecydowanie rzadziej używają sarkazmu, ironii, żartu. Świat odczytujemy jako dużo bardziej groźny, poważny niż mężczyźni, dużo więcej w nas lęku. Myślę, ze to ma dużo wspólnego z funkcją matki - do dziecka trzeba mówić wprost, a więc musimy z jednej strony musimy umieć porozumiewać się z małymi dziećmi, tak żeby uczyć
Podejściem narcystycznym jest oczekiwanie od dorosłych kobiet branie odpowiedzialności za swoje działania? Są wydarzenia na które niestety nie ma się wpływu i mogą one spowodować pewne zniszczenie. Ale wybór partnera takim nie jest. I tak rozważamy teraz sytuację wielce pokrzywdzonych, trafiających zawsze na toksyków kobiet. Nie da sie wyjaśnić podejmowania parokrotnie
Powtarzasz z kolegami to zdanie bez sensu kolejny raz, podczas, gdy mój post był właśnie o czymś zupełnie odwrotnym - że kobiety nie są w stanie poradzić sobie z takimi manipulacjami i potrzebujemy mężczyzn, żeby te manipulacje demaskowali. ojców, braci i przyjaciół. Idiotyzmem jest myślenie typu "niech coś ktoś zrobi...", oczekiwanie od
Wojna „damsko-męska” w ogóle nie powinna mieć miejsca, co nie zmienia, że wielu facetów jest wykluczona ze świata randkowego jedynie z powodu nie wystarczającego „charakteru”. W takiej sytuacji pojawia się złość, ponieważ jest zalewany informacjami jak to kobiety są pokrzywdzone ale jednak nadal krążą one wokół tych, którzy powodują, że są one nieszczęśliwe.
Zgodzę sie z tobą, że wygrywają technikami
Czy chodzi ci o to, że skoro ja mówię, że nie jest to wina kobiet, bo są okłamywane i zwodzone, to można powiedzieć, że to nie wina osób narcystycznych, bo mają zaburzenie i co oni mogą?
Czy mam rozumieć, że twoim zdaniem jeśli ktoś podejmuje błędne działania, których nie podjąłby, gdyby nie zatajenie przez drugą osobę
@zbrodnia_i_kawa: Takie coś jak ''rynek matrymonialny'' nie istnieje ponieważ relacje międzyludzkie to nie jakiś supermarket.
Zgadzam się z tobą jeżeli chodzi o analizę emocji. Często niestety jednak
@zbrodnia_i_kawa: przekażę męski punkt widzenia: TAK, to jego wina. jeśli z daleka było widać, że coś jest nie tak