Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

źródło: 1000000423
Pobierzźródło: 1000013084
PobierzI typ jeszcze bezwstydnie się pod tym podpisuje...I zapewnia, że codziennie będzie nas uszczęśliwiał radosną twórczością AI
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_1844
PobierzNo chyba, ze wieksze bydle by mnie zaczelo gryzc, no to niestety, obrona konieczna i ochrona wlasnego zycia i pimpek za tęczowy most by poleciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rozdeptany_Jez: Przypomina każdą polityczną dyskusje w Polsce (czy innym USA)
źródło: psiarstwo2
PobierzTresura ma sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora