Aktywne Wpisy

Clefairy +32
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
elena-mary +368

Zapraszam do obejrzenia relacji z Wisły1200 na której próbuję wywalczyć podium.
Starałem się ukazać w filmie jak trudna jest trasa tych zawodów. Wielokrotnie doprowadziła mnie do skrajnego wyczerpania i kryzysów, ale jest coś magicznego w tej imprezie.
Nawet sama idea tych zawodów działa na wyobraźnię: 1200km przez całą Polskę wzdłuż ostatniej tak dużej dzikiej rzeki w Europie.
Czy to nie brzmi epicko?
#rowerowyrownik #rower #gravel #kolarstwo #gravelove #ultra #gravelove
Skrypt | Statystyki
Rama i widelec nie ucierpiały od tej gliny w okolicach 220km?
Dzięki!
chyba nie ucierpiały, dokładnie się nie przyglądałem a teraz rower w serwisie, więc nie mogę sprawdzić.
Zgadzam się, zdecydowanie poziom na zawodach się podnosi.
Gratulacje!