Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

źródło: 38940c7f1e8ab14b16693994066a5e035062db90f804bf1a1646dc21ac6897e1
Pobierz@kolega_z_sasiedztwa: Na razie jeszcze z pewną taką nieśmiałością debile robią maziaje na ryju, jeszcze się trochę wstydzą, ale już się powoli rozkręcają.
poważna to jest decyzja o zrobieniu sobie dziecka a nie kolorowego wzorku na skórze. bez przesady.
co wam tak przeszkadza, że ktoś sobie robi coś na całe życie, to może być zarówno wada jak i zaleta przecież :) nie każdy jest tak niepewny siebie, że zakłada, że za 10 lat przestanie mu się coś podobać. wykopki zauważają tylko dziary typu las, ptaki, piórka czy tribale i polska walcząca, a nie widzą tego, że masa ludzi ma wzory tworzone specjalnie
@sierramikebravo: Laski są bardziej podatne na social media i niską pewność siebie z tym związaną. Każda influ ma jakieś dziary więc nie mając czują się gorsze i brzydkie. Przypominam kobiety to emocje i instynkty, a nie logiczne myślenie.
@Rad-X: i tak część z nich jest śliczna i nieosiągalna dla wykopków
żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, gdzie ludzi interesuje tylko moda i jest jedynym powodem robienia czegokolwiek?
@Lolenson1888: nadal tak jest i zawsze będzie :)