Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończy się semestr. Wychodzę na zewnątrz to widzę, że po niektórych przyjeżdżają rodzice z innego województwa i pomagają w pakowaniu się. Do mnie z rodziny nikt nawet nie zadzwoni, by zapytać o to jak się czuję. Matka się dowiedziała o moich studiach jak już byłem poza domem.

#przegryw #feels #studbaza

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 4
Anonim (nie OP): Mój ojciec nigdy nie wiedział nawet ile mam lat, jakie robię studia, co chcę w życiu robić. Odetnij się od toksyków, pozbądź złudzeń co do nich i żyj dla siebie. To jest niezwykle oczyszczające i później lepiej się żyje.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przyjeżdżanie po dorosłego człowieka z innego województwa i pakowanie mu majtek do samochodu tylko dlatego że skończył sie semestr to jakaś piramidalna patologia.

Ciesz się chłopie, w porównaniu z tamtym jesteś #wygryw
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: perspektywy się zmieniają, jak ja byłem w szkole średniej w latach 90' to wszystko sam załatwiałem, łącznie z tym że sam złożyłem papiery (wtedy trzeba było osobiście)
U nas w klasie tylko jeden przyjechał składać papiery z mamą i wszyscy się z niego śmiali przez miesiąc.
Teraz dzieci na studiach chcą żeby rodzice ich pakowali.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W------e. Ja to przedzwoniłem z czterech kolegów czy mi nie pomogą w transporcie podczas wyprowadzki (musiałem zabrać stolik i fotel, wiec zbiorkom odpada) zanim zadzwoniłem do ojca.
  • Odpowiedz