Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +931
#pytanie Mam 36lat, ale od dziecka widząc pociągi liczę wagony. Ostatnio siedząc w samochodzie przed przejazdem, robiłem to co zawsze - liczyłem. Zaś moja żona coś mówiła, a ja po prostu nie słuchałem jej - nadawała od rana, a głowa mnie już bolała od jej pierdoIenia.
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
źródło: image
Pobierz
Rst00 +254
Po materiale TVN Uwaga można wysnuć następujące wnioski:
Grupa patusów od wielu miesięcy/lat dręczyła lokalną społeczność - pobicia, zaczepki itd. Oczywiście mieszkańcy na pewno wielokrotnie zgłaszali sprawę na policji ale jak to polska policja ma w zwyczaju - mieli to totalnie w dupie. W końcu zaczepili kogoś kto się nie dał i nie schował głowy w piasek tylko wdał się w pyskówkę a następnie wrócił do domu. Wziął b--ń żeby w razie
Grupa patusów od wielu miesięcy/lat dręczyła lokalną społeczność - pobicia, zaczepki itd. Oczywiście mieszkańcy na pewno wielokrotnie zgłaszali sprawę na policji ale jak to polska policja ma w zwyczaju - mieli to totalnie w dupie. W końcu zaczepili kogoś kto się nie dał i nie schował głowy w piasek tylko wdał się w pyskówkę a następnie wrócił do domu. Wziął b--ń żeby w razie

#s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zdrowie
Hejka, dużo się naczytałem o świetnych własciwosciach Catuaba oraz Muira puama i chciałbym zakupić oba. Ogółem u mnie z potencją jako tako problemów nie ma, ale chciałbym zwiększone libido mieć. Czy jak zaczne regularnie brać a potem odstawię to będzie jak przed braniem? Wiecie może głupie, ale nie chce się wkopać, że całe życie będę musiał na wspomagaczach potem lecieć bo obecnie aż takiej potrzebny nie ma xD Ale i tu na wykopie i na necie bardzo chwalone i ze jest zdrowe więc bym spróbował zakupic.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim