Aktywne Wpisy

Codon +97
#gielda proszę bardzo, chcieliście to wrzucam update portfela po lekko ponad 3 miesiącach od ostatniego screena. Jeśli macie jakieś pytania, zapraszam do komentarzy.
źródło: 1000011061
Pobierz
atteint +51
proszę państwa, przed państwem żółty ser pleśniowy z Biedronki.
źródło: 1000008865
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
źródło: IMG_0532
Pobierz@mirko_anonim: olej to i powiedź, żeby schudła 10 kg, bo z prosiakiem nie chcesz się pokazywać w kościele.
Ciekawe co powie.
@mirko_anonim: raczej że ważniejsze jest dla niej co ludzie powiedzą, a to jeszcze gorsze, bo jak koleżanki zaczną coś gadać to po związku.
Odpowiedz sobie na pytanie czego ty chcesz, bo spokojnie możesz przytyć z 13 kg i będziesz lepiej wyglądał, ale to twoje życie, więc rób tak żeby ci było dobrze
@mirko_anonim poszukaj laski, która pozytywnie ocenia jak wyglądasz.
Mnie ex żona robiła mi szejming jak doszedłem do życiowej formy, BMI, sześciopak, kondycja itd. Narzekała że noszę krój fit. Szczyt był w momencie kiedy zauważyła jakie laski odwracają za mną głowę. Do tego doszły syczenia jej psiapsi, każda upasiona u boku spasionego wieloryba, towarzystwo którego nie miałem ochoty ani gościć ani
@mirko_anonim dodajecie w formularzu pole pozwalające na załączenie obrazka do odpowiedzi - tak jak było to w AnonimoweMirkoWyznania
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora