Aktywne Wpisy
coolcooly22 +269
Też tak macie że kończycie pracę o tej 17:00 i juz nie macie sił nawet na rozrywkę typu pograć w grę, poczytać książkę i tylko siedzicie bezproduktywnie albo patrzycie tylko w internet/tv bo wszystko inne wymaga więcej energii?
#motywacja #kiciochpyta #pracbaza #korposwiat
#motywacja #kiciochpyta #pracbaza #korposwiat
persona-dafta +516
#bushcraft mmm... 2 lata człowiek tego nie robił (bo życie). Po 2h szwędania idealna polanka znaleziona, żarełko już w ręce, człowiek leży w ciepłym pod tarpem i zaczęło lać, idealnie!
świat jest taki niesprawiedliwy, mam cierpieć bo mi się tak wylosowalo
#depresja
Stare, znałem
@qew12: Można z tym walczyć
@qew12: To go popraw
@qew12: To się czegoś naucz
Usuń konto
@Pan_Kielonek: Nic nie zrobił. Siedzi i się użala nad sobą jak większość przegrywów.
Napatrzą się w internecie na 0,01% społeczeństwa świata które dostało wszystko na tacy i odnoszą to do siebie. Chcą widzieć to co chcą widzieć, bo najprościej zrzucić wszystko na los i że się "wylosowało". Podczas gdy zdecydowana większość ludzi zapierdziela całymi dniami
@Wezwoguleicstont: no ale można też ich wcale nie mieć xD
rada na poziomie:
-ale śmierdzi
-to nie oddychaj
Komentarz usunięty przez autora
@ZnajomyTwojejZony: jesli masz autyzm/pochodne i inne zaburzenia to najprostsze rzeczy będą nieosiągalne dla takiej osoby
Tylko fakty są takie, że wszystko, co się dzieje dookoła, determinuje stan samego organizmu, więc właśnie tam powinieneś szukać winy.
Tam jest mowa o "takich problemach, jak u opa", a nie o takich, jakie ma reszta otoczenia.