Od poniedziałku rozpoczynam przygotowania do zawodów 3x3 Moim celem jest start w kategorii do 100 kg i jak najlepsze zaprezentowanie się, nawet z 650 kg będę zadowolony. Moje ambicje są zerowe, bo sam jestem zerem. I tak p--------e we mnie meteoryt przed zawodami lub dostanę kotem i wyląduje w szpitalu
Dieta
Rotacyjnie w zależności od apetytu 300 B / 60 T / Reszta węglowodany - 2800-3200 kcal
Low Bar Squat Paused Bench Press Skull Crushers DB Biceps Curls 30 min cardio
Wtorek
Sumo Deadlift Paused Bench Press Power Rows Pendley Rows 30 min cardio
Środa
Low Bar Squat with 2 sec Pause Bench Press with 3 sec Pause Leg Press Wide Stance Hamstring Curls 30 min cardio
Czwartek
Deadlift Sumo with pause bellow knees Paused Bench Press Jump Box Allahy 30 min cardio
Piątek
Low Bar Squat Paused Bench Press Chin Ups Kneeling Lat Pulldown 30 min cardio
Sobota
Sumo Block Pull 3-5 cm Bench Press with 3 sec Pause Ball Slam Sleed 30 min cardio
Niedziela
Ruchanie Waszej Starej jako cardio
Inne
Dodatkowo 1-2 razy tygodniowo GPP/Prerehab i oddychanie z Panią Skarpetką #pdk #kmtw
Boje wykonywane według periodyzacji Sheiko, w wielkim skrócie w każdym dniu wykonuje inne zakresy powtórzeń i % ciężaru maksymalnego. Podchodzę bardzo zachowawczo do ciężaru i skupiam się na technice i prędkości sztangi.
Z moją trenerką to co z czym mam problem w danym tygodniu i co mi dolega, główne problemy to pojawiajace się zapalanie barku, problemy z oddechem, mobilność odcinka piersiowego
Jedyna poważna afera miała miejsce 10+ lat temu Bo nie robi różnicy czy jest gdzieś 3 g więcej cukru aniżeli białka. Nieistotne. Wolę SFD od KFD z wielu powodów.
Moim celem jest start w kategorii do 100 kg i jak najlepsze zaprezentowanie się, nawet z 650 kg będę zadowolony. Moje ambicje są zerowe, bo sam jestem zerem. I tak p--------e we mnie meteoryt przed zawodami lub dostanę kotem i wyląduje w szpitalu
Dieta
Rotacyjnie w zależności od apetytu 300 B / 60 T / Reszta węglowodany - 2800-3200 kcal
Suplementacja
Witamina C - 2x500 g
Omega 3 - 10 g
D3 - 8000 UI
Nebicard - 2,5 mg
Telmisartan - 20 mg
Acard - 75 mg
MSM
Cynk
Cystone
Enzymy
Probiotyk
Maślan Sodu
Cykl
400 mg testosteron
200 mg trenbolon
200 mg deka
50 mg oxandrolon
50 mg testosteron base preworkout
5 UI HGH
(4-10 dni przed zawodami coś dorzucę)
Plan, który będę wykonywał
Poniedziałek
Low Bar Squat
Paused Bench Press
Skull Crushers
DB Biceps Curls
30 min cardio
Wtorek
Sumo Deadlift
Paused Bench Press
Power Rows
Pendley Rows
30 min cardio
Środa
Low Bar Squat with 2 sec Pause
Bench Press with 3 sec Pause
Leg Press Wide Stance
Hamstring Curls
30 min cardio
Czwartek
Deadlift Sumo with pause bellow knees
Paused Bench Press
Jump Box
Allahy
30 min cardio
Piątek
Low Bar Squat
Paused Bench Press
Chin Ups
Kneeling Lat Pulldown
30 min cardio
Sobota
Sumo Block Pull 3-5 cm
Bench Press with 3 sec Pause
Ball Slam
Sleed
30 min cardio
Niedziela
Ruchanie Waszej Starej jako cardio
Inne
Dodatkowo 1-2 razy tygodniowo GPP/Prerehab i oddychanie z Panią Skarpetką #pdk #kmtw
Boje wykonywane według periodyzacji Sheiko, w wielkim skrócie w każdym dniu wykonuje inne zakresy powtórzeń i % ciężaru maksymalnego. Podchodzę bardzo zachowawczo do ciężaru i skupiam się na technice i prędkości sztangi.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
@Kasahara: ktoś Ci zły termin podał, igrzyska europejskie w koszykówce 3x3 już się rozpoczęły i kadra już powołana
Rozwiniesz? Jakie ćwiczenia wtedy wykonujesz?
Z moją trenerką to co z czym mam problem w danym tygodniu i co mi dolega, główne problemy to pojawiajace się zapalanie barku, problemy z oddechem, mobilność odcinka piersiowego
@Kasahara: wielki chłop startuje w kategorii dla dzieci by się popisać śmiechu warte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia
@Loginconajmniej4znaki: pierwszym objawem przedawkowania Wit C jest ostra sraka. Bohater tego odcinka musi być ekspertem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakim planem poprzedzałeś peak?
Rok z trenerem Alexeyem Nikulinem
Później chwile z aplikacją a wiekszość czasu sam sobie rozpisuje
@dziurawy_klapek chyba SFD
Jedyna poważna afera miała miejsce 10+ lat temu
Bo nie robi różnicy czy jest gdzieś 3 g więcej cukru aniżeli białka. Nieistotne.
Wolę SFD od KFD z wielu powodów.