Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +6
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 69.3% (914)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 30.7% (405)
hyperlink +21

Jak przekazać dalej parametry z adresu url przez formularz <form>?
Moja strona na której jest formularz: wykop.pl?variable=wazne_dane
Co zrobić, żeby przekazywać te dane z url? #javascript #jquery #html
var getUrlParameter = function getUrlParameter(sParam) {var sPageURL = window.location.search.substring(1),
sURLVariables =
const newValue = document.createElement('input');
newValue.type = 'hidden';
newValue.name = [nazwa];
newValue.value = [wartosc];
[getById formularza].appendChild(newValue);
1. Formularz celujesz w tą samą stronę na której jesteś (albo przez pusty action albo ustawiony na pusty string albo z aktualnym adresem z get parametrami) form musi być typu post wtedy ex. https://djt48c.csb.app/?sdfdsf=23 https://codesandbox.io/s/brave-black-djt48c?file=/src/index.js
2. Tworzysz ukryte pola z nazwami i wartościami tych getów które chcesz przesłać
3. Używasz po stronie serwera HTTP_REFERER i sobie odczytujesz jakie były parametry
const paramsString = window.location.search.substring(1);
const searchParams = new URLSearchParams(paramsString);
for (const p of