Wpis z mikrobloga

#ubierajsiezwykopem #modameska #wyprzedazowataniocha

Zainspirowany jasnobrązowymi trzewikami @opiekacz przeszedłem się do pobliskiego Tesco celem przejrzenia oferowanych na wyprzedaży butów. Skończyło się zakupem trzech par wykonanych z naturalnej skóry. Za 220 zł. Będzie co pokazywać na blogu :D

UszatyBloger - #ubierajsiezwykopem #modameska #wyprzedazowataniocha

Zainspirowany ...

źródło: comment_2KcVQLkF3PgD2gKmCLe5DBVejnK9e8MR.jpg

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mr_Przemyslaw: butami można się jarać, choć jak dla mnie to na pewno nie tym modelem, bo kolor mi się rażąco nie podoba. Dlatego pytanie brzmi czemu odpowiedzi oczekujesz ode mnie?
  • Odpowiedz
@KikU: Oczekiwałem odpowiedzi od @UszatyBloger, jeżeli chciałem napisać do Ciebie to pewnie po co innego. Najwidoczniej się pomyliłem ;(

Ps: wiem, że można się jarać butami ale nie oszukujmy się, nie butami z tesco ;( Chyba, że ktoś się jara papierowymi butami...
  • Odpowiedz
@Mr_Przemyslaw: Kiedy blog jest o ubieraniu się w wersji budżetowej, to pojawianie się na nim butów w niskich cenach jest niejako naturalne. Nie wiem, czy jest sens debatować dalej na ten temat, bo chyba @KikU uchwycił istotę sprawy - ani ja, ani Ty nie damy się przekonać. Jedni lubią brunetki, drudzy blondynki, a trzeci wszystkie. Tak samo jest w tym przypadku :)
  • Odpowiedz