Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +264
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Zainspirowany jasnobrązowymi trzewikami @opiekacz przeszedłem się do pobliskiego Tesco celem przejrzenia oferowanych na wyprzedaży butów. Skończyło się zakupem trzech par wykonanych z naturalnej skóry. Za 220 zł. Będzie co pokazywać na blogu :D
źródło: comment_2KcVQLkF3PgD2gKmCLe5DBVejnK9e8MR.jpg
Pobierz@KREM_Z_BROKUL: Nie wie wszystkich, we Wrocławiu w dwóch :)
Nigdy nie kupiłbym butów z F&F nawet skórzanych, pewnie na ślinę sklejanych ;)
IMO całkiem fajne skórzane deserty, oczywiście bardziej pasuje zamsz ale za 80 złotych...
@UszatyBloger: Ciężko mi porównywać, bo nie dotykałem nawet tej wiśni, ale moje są bardzo wygodne, noszę je czasem nawet przez
@KikU: Tak się ostatnio zastanawiałem, czy jest nas trochę z wrocka. Można by kiedyś zrobić spotkanie ubierających się z wypokiem. Żeby kojarzyć dokładnie, to niestety nie kojarzę, ale tak
źródło: comment_Cdv4Tl3V5wfbsWJFFeBqsfXsdOG2IAor.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
http://www.ffmoda.com/pl/products/wiosna-2014/dla-niego/obuwie/xf41517682/#product-availability
Pytam bo u mnie były w F&F jakieś same adidasy, zero trzewików ani podobnych.