Wpis z mikrobloga

#ubierajsiezwykopem #modameska #wyprzedazowataniocha

Zainspirowany jasnobrązowymi trzewikami @opiekacz przeszedłem się do pobliskiego Tesco celem przejrzenia oferowanych na wyprzedaży butów. Skończyło się zakupem trzech par wykonanych z naturalnej skóry. Za 220 zł. Będzie co pokazywać na blogu :D

UszatyBloger - #ubierajsiezwykopem #modameska #wyprzedazowataniocha

Zainspirowany ...

źródło: comment_2KcVQLkF3PgD2gKmCLe5DBVejnK9e8MR.jpg

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UszatyBloger: Byłeś w magnolii, widziałem Cię z nimi. Te pierwsze buty buty są strasznie kiepskie, a te broguesy są marnymi popłuczynami po jasnych, zakupionych z resztą przeze mnie i @Opiekacz.
  • Odpowiedz
Ja wybierając buty kieruje się możliwością ich reklamacji jeżeli cokolwiek się stanie oraz marką, bo nie chce żeby mi się rozleciały po tygodniu.

Nigdy nie kupiłbym butów z F&F nawet skórzanych, pewnie na ślinę sklejanych ;)
  • Odpowiedz
@UszatyBloger: Tak mi się wydawało, że skądś kojarzę tę japę, a teraz mam ostateczne potwierdzenie :) Byłem w śliwkowych spodniach, białych quater broguesach, fioletowej koszuli i krawacie, a na to biały kardigan, może skojarzysz bo zestaw dość charakterystyczny ;) Pod względem jakości wykonanania te broguesy są bardzo fajne, w innym kolorze też prezentują się rewelacyjnie, ale na ten kolor patrzyłem z obrzydzeniem :P Ja kupiłem rewelacyjną bosmankę przecenioną z 300
  • Odpowiedz
@Mr_Przemyslaw: Oczywiście, że są. Mam model który zakładam raz na jakiś czas od 3 lat. Natomiast strasznie syfiasty jest Lasocki, zamszowe broguesy za 2 stówki pękły po miesiącu używania, oczywiście paragon zgubiłem :) Nie wiem skąd pojawiły się Twoje problemy, pewnie mieszkasz w Wałbrzychu czy innym Radomiu :D

@UszatyBloger: Ciężko mi porównywać, bo nie dotykałem nawet tej wiśni, ale moje są bardzo wygodne, noszę je czasem nawet przez
  • Odpowiedz
@Mr_Przemyslaw: Te kupiłem trzy lata temu, mam je do dziś i pewnie posłużą co najmniej drugie tyle. Ale o buty trzeba dbać, raz na dwa miesiące dostają pełną kurację odżywczą, na co dzień wystarczy bawełniana szmatka i pasta :)

@KikU: Tak się ostatnio zastanawiałem, czy jest nas trochę z wrocka. Można by kiedyś zrobić spotkanie ubierających się z wypokiem. Żeby kojarzyć dokładnie, to niestety nie kojarzę, ale tak
UszatyBloger - @Mr_Przemyslaw: Te kupiłem trzy lata temu, mam je do dziś i pewnie pos...

źródło: comment_Cdv4Tl3V5wfbsWJFFeBqsfXsdOG2IAor.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@KikU: heh nie mieszkam w Radomiu, ale mam do niego niedaleko ;p Co do butów to sam przyznałeś, że chodzisz okazjonalnie raz na jakiś czas, ja kupuję buty do chodzenia na co dzień (od święta mam inne) i never again ;)
  • Odpowiedz