Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +329
Kociaraa +30
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym jest od 10 lat. Znalazł się on na 2 z nich, czyli na 5,8% wszystkich zdjęć.
Jej chłopak wstawił 45 publicznych zdjęć, na których jest on lub jego dziewczyna. Jest ona na 24 zdjęciach, tj. na 53% wszystkich zdjęć. Na większości z nich jest ona wstawiona przez tego chłopaka sama - tak jakby chciał się nią pochwalić, uznając, że on jest w tym wszystkim nieistotny.
Z kolei - przykładowo - na zdjęciu poniżej, które wstawiła Anastazja, nawet widać, że jej chłopak został nieudolnie przez nią wycięty xd.
Wnioski pozostawiam wam - szanujcie się, Panowie.
#anastazjazgrecji #p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie ale tutaj juz widze solidna analiza psychologiczna
Jesteś straszliwie okrutny, ale nazwisko zobowiązuje.
@tylkoponsfw: Oj tam, zaraz brzydziła. To po prostu narzędzie - a to podwiezie gdzieś, coś załatwi za nią, zorganizuje czas wolny, żeby nie było nudno... Większość ludzi się nie chwali młotkiem czy kosiarką.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dla mnie to jets wręcz odpychające.
@maikeleleq @Tywin_Lannister
Te, które zarabiają na internetach, to nie chwalą się, bo jak wrzucą cokolwiek, gdzie jest widoczny ich chłop, to lajki od spermiarzy dramatycznie lecą w dół. Do tego to akurat niejedna
laski na to lecą