Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 4
Kiedy jakiś wolny termin?

@mowilemzewroce: w lipcu, godzina 13:25, to będzie wtorek, pasuje panu? A, pracuje pan i nie może w środku tygodnia? Cóż, następny wolny termin to będzie wrzesień. Proszem zabać ze sobą dwa władysławy jagiełły, bo zepsuł się nam terminal, bardzo nam przykro
  • Odpowiedz
Ale to dobrze wygląda. Podeślesz linka, skąd to kupiłeś? Specjalnie konto zakładam żeby spytać XD Sam muszę wymienić okulary i nigdy nie pomyślałem że mógłbym sam spróbować sobie dobrać szkła, a nie uśmiecha mi się znowu chodzenie po optykach z powodów wyżej wspomnianych. Jest jakiś dobry kontent online odnośnie dobierania sobie szkieł DIY?
  • Odpowiedz
Jedyny minus (oprócz w oczach), to pewnie te okulary dla dzieciaczków max 2-3 latka z rozstawem oczu 50mm.

@CXLV: Inny minus to nieznana dokładność. Możesz trafić wszystko idealnie jak na opisach a może być inaczej a samodzielnie nie sprawdzisz.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Thorus88: po trzech dniach roboczych przyszło (wysyłka PL->PL), obyło się bez cła. Tak, jestem zadowolony, nawet okulary optometryczne trafiły się w dobrym rozmiarze pod mój rozstaw oczu. Porównałem ze swoją ostatnią receptą na okulary i jest podobnie - nie identycznie, bo jednak soczewki w okularach optometrycznych są dalej umiejscowione od oka niż normalne okulary. Na pewno nie jest to wcale takie łatwe jak przypuszczałem. Niemniej jak znasz swoją ostatnią receptę,
CXLV - @Thorus88: po trzech dniach roboczych przyszło (wysyłka PL->PL), obyło się bez...

źródło: IMG_20230622_164108

Pobierz
  • Odpowiedz