Aktywne Wpisy

zazdrosny +34
często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno
źródło: obraz_2026-05-28_195559164
Pobierz
WolnyBLN +104

źródło: temp_file.png3311770438400479214
PobierzKiedyś jak byłem w Królewcu to nie spotkałem ani jednej konkret laski.
Co innego w moskwie, były fajne ale statystycznie mniej niż w Kijowie czy w Warszawie.
@mirko_anonim: hmm nie wiem czy srednio sa piekniejsze ale na pewno jest sporo o wiele piekniejszych niz przecietna albo nawet ponad polka
natomiast sa tez dosc brzydkie o specyficznej urodzie ale to bardziej ze wschodu dalszego trcohe
@sprawdzajacy: Na szkoleniu?
@mirko_anonim: Według rankingów pochodzenia etnicznego modelek, najpiękniejsze są Slowenki, potem Białorusinki, Ukrainki, Polki, itp
Rosjan do Słowian raczej nie powinno się zaliczać ze względu na zbyt dużą i odmienną różnorodność
Mam podobnie - uważam, że kobieta powinna mieć wyraźne linie twarzy. Dlatego wziąłem sobie Niemkę o podobnej urodzie jak pani po prawej stronie. Profit jest taki, że mój syn od maleńkości wygląda jak baby Dolph Lundgren. Synowie tej po lewej stronie mają duże szanse zostać w szkole znanymi kiperami wody z kibla.
@mirko_anonim: Można to wytłumaczyć najazdami obcych kultur. Przez środek Europy, czyli tam gdzie są Słowianie, przewinęły się wojska z zachodu, wschodu, północy i południa. Wojsko jak to wojsko - zabija i gwałci, część żołnierzy zostaje i zakłada rodziny, więc jesteśmy świeżą mieszanką genetyczną wielu nacji, narodów. Kiedyś widziałem zdjęcia z nałożonymi na siebie twarzami