Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: musisz wygladac tak zeby ludzie zaczeli cie traktowac powaznie i przypisywali ci pozytywne cechy charakteru. Bardzo możliwe, ze przyczyną sa cechy takie jak wzrost i morda czyli nic nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zrzucenie wagi na pewno było by dobrym krokiem. Ufał byś sobie że możesz coś zrobić i że możesz zrobić to co sobie założyłeś, to wzmacnia pewność siebie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Chlejealewstajerano: @abc-def mam 178 cm, ale z twarzy się śmieją, mam odstające uszy i wygląd babochłopa, stare baby w markecie patrzą na mnie z przerażeniem, raz lampiła się na mnie przerażona i nie mogła oderwać oczu. Babcia już ma problemy z pamięcią to już ocenia jak zwierz, kto ładny i z rysami twarzy agresywnymi tego szanuje, a takich jak ja gnębi, ostatnio usłyszałem że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @abc-def: To by było najlepsze rozwiązanie, mógłbym zrobić operacje plastyczne, tylko że będąc w takiej sytuacji ciężko mi się w pracy utrzymać, ciągłe poniżanie, lęki stres w robocie nie do wytrzymania, a codzienna pobudka przed jakbym miał iść do piekła. Łatwo się mówi, znajdź sobie pracę zarobisz i wszystko się ułoży, nawet sam sobie tak mówiłem i mówię, ale pamiętam z przeszłości rzeczywistość jest taka,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wyrobić sobie fundamenty pod to czyli coś co sprawia, że poczujesz sie pewniej czyli praktycznie wszystko w co jesteś dobry, od magicznych sztuczek i gitary po robieniu więcej pompek niż ostatnim razem. A z książek to "Przemyślenia" Marka Aureliusz i "Księgę Koheleta" z Biblii.
  • Odpowiedz