Wpis z mikrobloga

@tomo1111: Ale po co mi film wklejasz w ktorym on tylko o tym gada? Ja potrzebuje zobaczyc co i jak a nie sluchac polgodzinnej pogadanki.

@pieczony_szczur_z_ogniska: Nie ma, w------i, mentzen robi fikoły, że im hosting wygasł a w wywiadach mówi, że tak w ogóle to nie on te ustawy pisał i się z nimi nie zgadza.

W necie są tylko screeny niektórych ustaw.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: zgodnie z zasadą że w internecie nic nie ginie to na pewno te ustawy tak jak sam stwierdziłeś gdzieś są... tylko po co ci one? Partia się od nich odcina w tych wyborach. Już nie jest tak jak z Korwinem że od początku te same poglądy i niski próg poparcia. Powoli się dostosowują aby zdobyć więcej wyborców.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: a skąd wiesz że w stu? Może tylko w części, a usunął wszystkie ustawy. Masz konwencję programową 24 czerwca i filmik w którym mówi o tych ustawach. Będziesz mógł sobie zweryfikować jak bardzo zmienił się program kofnederacji od tamtego czasu.
  • Odpowiedz
O ja pierdoIe kuce nie zawodzicie. Gosc ma jakies postulaty a potem spuszcza je w kiblu.

@pieczony_szczur_z_ogniska: O ja p------e lewusy nigdy nie zawodzicie i rozpamiętujecie postulaty z 2019, które nigdy nie były programem partii i nigdy nie planowano, żeby tak było.

A wiec jaka mam gwarancje ze te postulaty z ktorym teraz idzie do wyborow nie zostana spuszczone w kiblu
  • Odpowiedz