Aktywne Wpisy
Duszeczek +3
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 59.2% (576)
- Nie 40.8% (397)
Piesel-9 +9
Panowie gdybyście mieli dobrze zarabiającą partnerkę, jej pensja starczałaby na życie i by coś jeszcze odłożyć i chciałaby żebyście zamiast chodzić do pracy zostali kurą domową to byście poszli na taki układ?
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazkatoli #bekazpodludzi #neuropa #bosak #polityka
@assninja: xD
Mnie rodzice wysyłali do kościoła co weekend, i na jakieś półkolonie w kościele, szkolenia do komunii itp, a i tak mój ostatni raz w kościele nie licząc pogrzebów to było bierzmowanie i eluwa
Taki Bosak to po prostu bardziej podatny mózg na bullshit aka szur, i tyle wystarczy?
@bzyku95: to jest naturalna droga dla normalnych ludzi z naszego pokolenia.
A skąd taka fanatyczna odklejka u b0saka? Nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć... Całkowicie poważnie uważam, że jednostki, które mają na ustach tak fanatycznie religijne postulaty
Normalnie jak wybudujesz 100 mostów, a przy tym raz komuś obciągniesz, to nie nazywają cię budowniczym mostów tylko obciągaczem
A taki bosak czy mentzen napiszą 100 twittów z jakimś szurskim czy katotalibskim vibem, i gdzieś pierdną że trzeba obniżyć podatki, i konfederaci merdaja ogonami że to zbawcy gospodarki, a nie zwykli populistyczni fanatycy religijni
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bzyku95: jedyne to łączy narodowych socjalistów, cynicznych populistów i prorosyjskich, antyzachodnich szurów z k0nfederacji to absolutnie skrajny fanatyzm religijny. Takim tworem można tylko i wyłącznie gardzić!
@gardzenarodowcami: materiału jest tyle, że może zrobię #codziennyb0sak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ead-gdrer: Tak bardzo niezgodność że po wojnie kościół pomagał nazistom uciec do np. Argentyny. Szlak szczurów, mówi to panu coś?