Wpis z mikrobloga

@officer_K: zastanawia mnie co się musiało dziać w dzieciństwie, tych w sumie dalej młodych ludzi, że mają krzyż wbity w mózg

Mnie rodzice wysyłali do kościoła co weekend, i na jakieś półkolonie w kościele, szkolenia do komunii itp, a i tak mój ostatni raz w kościele nie licząc pogrzebów to było bierzmowanie i eluwa

Taki Bosak to po prostu bardziej podatny mózg na bullshit aka szur, i tyle wystarczy?
Mnie rodzice wysyłali do kościoła co weekend, i na jakieś półkolonie w kościele, szkolenia do komunii itp, a i tak mój ostatni raz w kościele nie licząc pogrzebów to było bierzmowanie i eluwa

@bzyku95: to jest naturalna droga dla normalnych ludzi z naszego pokolenia.

A skąd taka fanatyczna odklejka u b0saka? Nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć... Całkowicie poważnie uważam, że jednostki, które mają na ustach tak fanatycznie religijne postulaty
@officer_K: to też jest ciekawe

Normalnie jak wybudujesz 100 mostów, a przy tym raz komuś obciągniesz, to nie nazywają cię budowniczym mostów tylko obciągaczem

A taki bosak czy mentzen napiszą 100 twittów z jakimś szurskim czy katotalibskim vibem, i gdzieś pierdną że trzeba obniżyć podatki, i konfederaci merdaja ogonami że to zbawcy gospodarki, a nie zwykli populistyczni fanatycy religijni
A taki bosak czy mentzen napiszą 100 twittów z jakimś szurskim czy katotalibskim vibem, i gdzieś pierdną że trzeba obniżyć podatki, i konfederaci merdaja ogonami że to zbawcy gospodarki, a nie zwykli populistyczne fanatycy religijni

@bzyku95: jedyne to łączy narodowych socjalistów, cynicznych populistów i prorosyjskich, antyzachodnich szurów z k0nfederacji to absolutnie skrajny fanatyzm religijny. Takim tworem można tylko i wyłącznie gardzić!
@officer_K: Oj nie. Łączy ich jeszcze darwinizm społeczny, tyle że frakcja paleolibertariańska to wyznawcy tego jednostkowego, zaś frakcja faszystowska kolektywnego. Na pierwszy rzut oka sprzeczne, ale w praktyce potrafią to zgrabnie łączyć amerykańskie skrajnie konserwatywne rednecki, potrafili to robić naziści itd.
@officer_K: Skrajna lewica tworzy skrajną prawicę, to samo dzieje się w innych krajach UE. Ludzie boją się odpałów lewicy więc głosują na prawice.