Aktywne Wpisy

pogop +4
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
lskx +45
#lewandowski #mecz #reprezwentacja #lewandowska
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
źródło: obraz
Pobierz

Dla kogo jest pomnik na cmentarzu?
Mam dylemat czy stawiać pomnik zmarłym rodzicom. Mi osobiście on do szczęścia oraz upamiętniania ich nie jest potrzebny. W sumie to zamiast pełnowymiarowego bym postawił taki w stylu amerykańskim, czyli mała płyta postawiona czy tam leżąca na ziemi. Ostatnią wolą rodziców było aby pochować ich tradycyjnie w trumnie. Ja byłem skłonny ich skremować i dać do urny no ale spełniłem ich wolę.
A dylemat mam, ponieważ rodzice za życia nie byli dobrymi rodzicami i parę kłopotów pozostawili po sobie, które jeszcze nie ogarnąłem do końca.
#cmentarz #wiara #katolicyzm #pomnink #brukarstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Myślę że bardziej dla tych co jeszcze żyją. Natomiast spełnienie ich woli i ogólnie całą akcję też traktowałbym w ramach jakiegoś metafizycznego dzieła - które jest warte zachodu.
@mirko_anonim: Problemy na tym świecie po prostu są. Jednak z tego co piszesz to myślę że warto.
@sprawdzajacy Co do pomnika to nie mieli żadnych życzeń, więc dla mnie to minimalizm jest adekwatny