Aktywne Wpisy

broker +79

Neocaridina +204
K kkkk k-----y (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: the-space-between-the-cookies-v0-hl1oe1db2j2h1
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: the-space-between-the-cookies-v0-hl1oe1db2j2h1
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Skąd wiecie jak atrakcyjni jesteście? Kurna, zawsze miałam niską samoocenę, już raczej nie mam takich kompleksów, bardzo mi też chłop w tym pomógł. Jesteśmy ze sobą 4 lata, a praktycznie codziennie mówi mi że jestem piękna albo mam zajebiste cialo. No ale to mój chłop, logiczne że mu się podobam xD Sama siebie nie potrafię zupełnie ocenić no bo dobra, jak się np odstawie to wyglądam super, no ale super jak na mnie, a nie super na tle innych dziewczyn xD Zupełnie nie czuje się np na tyle atrakcyjna żeby ktoś mnie zobaczył na ulicy i powiedział "wow, ale ładna". A jak ktoś już czasami do mnie zagada to myślę, że sobie bekuje albo to po prostu jakiś Janusz, któremu podoba się kazda baba. A też takich sytuacji jest niedużo, raczej nie wychodzę na imprezki, a na ulicy to kilka razy może się zdarzylo że ktoś mnie zaczepił i myśli takie jak wyżej. Kurnaaa czy wy potraficie obiektywnie się sami ocenić?
#rozowepaski #niebieskiepaski #wyglad
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: owszem, generalnie oceniam swoją atrakcyjność na poziomie szczotki do kibla i ja też nie ukrywam jestem zdziwiony, że mnie moja żona chciała.
Nie wiem XD ale mi to nie robi