Aktywne Wpisy

skalar_neonka +1546

IceGuy 0
Siema, co byście zrobili w tej sytuacji:
Mam 22 lata, za mną rok stażu na siłowni, efekty widziałem tylko siłowe, wizualne nie. Trzymałem dietę 4000, 4300kcal i generlanie nie przytyłem. Głównym problemem jest tez to, ze oprócz tego ze jestem anorektycznke chudy, to jeszcze wyglądam nieadekwatnie do swojego wieku. Pytałem wcześniej czy może teść by mnie postarzał, ale po wylewie hejtu zapytam was o inne pomysły
#mikrokoksy #silownia
Mam 22 lata, za mną rok stażu na siłowni, efekty widziałem tylko siłowe, wizualne nie. Trzymałem dietę 4000, 4300kcal i generlanie nie przytyłem. Głównym problemem jest tez to, ze oprócz tego ze jestem anorektycznke chudy, to jeszcze wyglądam nieadekwatnie do swojego wieku. Pytałem wcześniej czy może teść by mnie postarzał, ale po wylewie hejtu zapytam was o inne pomysły
#mikrokoksy #silownia
Kto wymyślił że prime time u mężczyzny to 25-35?!.. Ludzie odkąd skończyłem 25 to jest równia pochyła w dół. Tak, wychodzę z domu i wiecie co? Nie ma kompletnie ludzi w moim przedziale wiekowym i są sami młodzi czy to w galeriach handlowych, koncertach czy innych wydarzeniach. Jak już jest ktoś w moim wieku to pcha wózek przez park a reszta ma swoje kameralne grono starych przyjaciół z którymi robi mini domówki i gra w planszówki. W przedziale 25-35 nie ma wolnych kobiet a młodsze nie są zainteresowane bo każdy w jej wieku wygląda bardziej męsko i dojrzale niż taki 30 latek zmęczony życiem i czterema włosami na krzyż. To że młodsze lubią starszych to znaczy że ze starszej klasy a nie 30 latka xD Zresztą teraz byle młody ma kasę od rodziców albo dostaje na start w korpo więc taki 30 latek z pensją ponad średnią krajową to żadne marzenie.
#przegryw #agepill #blackpill #redpill #starosc #tfnogf #samotnosc #tinder #badoo #zwiazki #wykop30club #wykop30plus
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Są, ale mają zrytą psyche po karuzeli, albo są samotnymi matkami lub feministkami.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja mam 26 lat i jakoś wyrwałem 9 lat młodszą.
dla Ukrainki z zabki to nawet nie chce mi się myśleć
@mirko_anonim: