Aktywne Wpisy
pieknylowca +144
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz

Pół roku...........u mnie w tym roku mija 10 rocznica. Pierwszego roku to nawet nie zauważyłem :)
Z samotnymi mamusiami to bym uważał. To zawsze jest megaryzyko. Nawet jeśli wydaje się naprawdę spoko to nie wiesz czy to nie są gierki żeby sobie chłopa chwycić. A jak się poczuje pewnie to maska opada i okazuje się że wcale nie jest tak różowo jak sądziłeś.
Tak że zalecam daleko idącą ostrożność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jak się zaangażujesz to zawsze w
Klasyka gatunku. Przeważnie bolec czeka już w blokach startowych i przejście odbywa się płynnie. Ewentualnie odezwie się do jakiejś opcji rezerwowej. Ostatecznie jakiś tinder. Tak czy inaczej
Z wiekiem w pewnym momencie zaczyna stopniowo słabnąć. Ale niestety nawet jak masz 40lv i zobaczysz jakieś bardzo atrakcyjne juleczki to chęci się pojawiają jak u młodego byczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aż zaczynam żałować że, nie zmilczałem z
Komentarz usunięty przez autora
U mojej ex np. to rodzinka walnięta (wszystko dzięki mamusi) w trakcie związku podsyłali jej kandydatów i judzili żeby się umówiła i
Miałem tak że, czasami nie zwracałem uwagi długi czas ale to zwykle z tego względu że, czasu nie było żeby kogoś poznać albo zmęczenie psychiczne tym że, z kasą było krucho a spotkania
Ale może to dlatego że gość jest #programista30k ( ͡° ͜ʖ ͡°)