Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PiesekKrolowejElzbiety: Przerąbana sprawa, pisałem do takiego jednego gościa z poprzedniej roboty czy ma kogoś. Tak z ciekawości, jakoś rok po ślubie okazało się że, przyłapał lubą na zdradzie i rozwód. Przed ślubem 7 lat byli razem. I jakoś już 2 rok sam siedzi. A tak jego w moment ogarnęła typka. Pytałem o drugiego gościa tamten bez ślubu ok. 2-3 l. był z babką i też już od roku nic a
  • Odpowiedz
  • 0
@pwone: Może być że, niezdrowe. Trzeba by lekarza zapytać ale kto normalny tak zrobi. Zobaczymy co dalej, może przejdzie i będzie luz bo widzę że, większość chyba wali regularnie. Myślałem że, znajdzie się ktoś kto próbował i jakoś mu wyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zwierz33: nie przejdzie samo. To tak jakbyś był głodny i liczył, że przejdzie samo zamiast coś zjeść. Rozładowanie popędu to podstawowa potrzeba organizmu, bez tego żaden organizm by się nie rozmnażał i nie ewoluował. Nie wygrasz z czymś co w twoim organizmie powstawało setki tysięcy lat.
  • Odpowiedz
@Zwierz33:

Z samotnymi mamusiami to bym uważał. To zawsze jest megaryzyko. Nawet jeśli wydaje się naprawdę spoko to nie wiesz czy to nie są gierki żeby sobie chłopa chwycić. A jak się poczuje pewnie to maska opada i okazuje się że wcale nie jest tak różowo jak sądziłeś.
Tak że zalecam daleko idącą ostrożność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jak się zaangażujesz to zawsze w
  • Odpowiedz
I jakoś już 2 rok sam siedzi. A tak jego w moment ogarnęła typka. Pytałem o drugiego gościa tamten bez ślubu ok. 2-3 l. był z babką i też już od roku nic a nic. A jego babka tak samo miesiąc później nowy koleś. Ech...

Klasyka gatunku. Przeważnie bolec czeka już w blokach startowych i przejście odbywa się płynnie. Ewentualnie odezwie się do jakiejś opcji rezerwowej. Ostatecznie jakiś tinder. Tak czy inaczej
  • Odpowiedz
  • 0
@PiesekKrolowejElzbiety: Również o tym nie raz myślałem, także w kontekście dzieciaka. relacja nigdy nie będzie taka jakbyś był ojcem. Dokładać się musisz a na koniec może odpyskować że, nie jesteś ojcem. Poza tym tez nie może za dużo zwracać uwagi i taka to robota. A weź samotną znajdź jak nie masz odpowiednich znajomych a neta się można wsadzić tam gdzie światło nie dochodzi.

Aż zaczynam żałować że, nie zmilczałem z
  • Odpowiedz
  • 0
@PiesekKrolowejElzbiety:

Zresztą......sam to przerabiałem bardzo dawna temu (chyba ze 20 lat będzie) Lasce podziękowałem bo miała kompletne siano we łbie. I proszę, miesiąc nie minął a ta już z nowym za rączkę. W tamtych czasach to pewnie weszła sobie na jakiś czat i w tydzień miała chłopa ogarniętego.

U mojej ex np. to rodzinka walnięta (wszystko dzięki mamusi) w trakcie związku podsyłali jej kandydatów i judzili żeby się umówiła i
  • Odpowiedz
  • 0
@PiesekKrolowejElzbiety:

Z wiekiem w pewnym momencie zaczyna stopniowo słabnąć. Ale niestety nawet jak masz 40lv i zobaczysz jakieś bardzo atrakcyjne juleczki to chęci się pojawiają jak u młodego byczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miałem tak że, czasami nie zwracałem uwagi długi czas ale to zwykle z tego względu że, czasu nie było żeby kogoś poznać albo zmęczenie psychiczne tym że, z kasą było krucho a spotkania
  • Odpowiedz