Wpis z mikrobloga

Są jakieś plusy po wbiciu 30 lvl? Niewiele mi brakuje ale większość jest minusów i nigdy nie czułem się tak samotny, zrezygnowany i zmęczony życiem jak teraz.

@mirko_anonim: To nie ma nic wspólnego z wiekiem. Zacznijmy od tego, że 30 jest mocno przereklamowane (to bardziej bariera psychiczna). Fizycznie to różnicy przez następne 5-6 lat nie odczujesz. Dopiero wtedy gdzieś nastąpi powolna degradacja.

Libido nie masz pewnie przez kiepski styl życia. Zrzuć
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

- brak libido to nie kwestia wieku a zdrowia, to że ci się nie chce to oznaka że organizm wyłacza najmniej potrzebne funkcje
- nie jesteś wykluczony z rynku jeśli dobrze wyglądasz, a jeżeli popracowałeś nad sobą to nabierasz dystansu i w nosie masz szalone baby z kotem z ich wymaganiami
- ja po 30 zaczałem mieć faktycznie pieniądze na dobre ubrania, kosmetyki i fryzjera i wyglądam 100 razy
  • Odpowiedz
najpierw bluepillowy cope ("przecież każdy sobie kogoś znajdzie", )

@m_ney: Wydaje mi się, że w tym zdaniu brakuje podpunktu "ale trzeba korzystać z okazji".
Dwa razy w życiu szansa przebiegła koła nosa. Za trzecim razem od razu ją wykorzystałem.
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: To tak nie działa. Jak jesteś w topce to masz częśto szanse, jak jesteś normikiem to masz czasami, jak jesteś na dnie to nie masz żadnych szans. Nigdy.
  • Odpowiedz
@m_ney: To zależy, jakiej szansy oczekujesz. Ja nie szukałem modelki z Instagrama. Za to znalezienie baby z normalnym wyglądem (niebrzydka, ale i bez szału), która nie jest p----------a umysłowo, uważam za większy sukces niż modelkę z insta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: Ja też nie szukałem modelki i jakoś tak się składało że żadna mnie nie chciała. Dopiero jak podostrzyłem wygląd, zacząłem lepiej zarabiać to nagle się okazało, że zaczynam się podobać dziewczynom. Dziwne nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > Dużo kobiet po 30 jest samotnych tak więc łatwo będzie Ci kogoś znaleźć.

Niby tak, ale dla przeciętniaka z wyglądu (pod warunkiem chociaz lekko ponadprzecietnego poziomu majątku) realne szansa pojawiają się dopiero u mocno zmęczonych życiem kobiet pod 40, którym już bardzo bardzo mocno bije alarm pod nazwą "DZIECKO!!!!"

• Odpowiedz
5) to niestety zrozumiałem za późno ale looxmaxing ile wlezie. Wyglad to podstawa w relacjach międzyludzkich. Doszła broda, usuwanie blizn, sylwetka, barber i dobre ubrania.

Czyli generalnie olałem społeczeństwo które olewa mnie i zająłem się swoimi sprawami.

@m_ney: xDDDDD ale giga #copium dalej jesteś atencyjną c00rvą i oczekujesz aprobaty społeczeństwa, inaczej byś lał na tego pseudo fryzjera "barbera" co za 200z//h strzyże identycznie jak Grazynka osiedlowa fryzjerka 50/h
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: prawda jest taka, że im bliżej do 30 tym gorzej. Najlepsze lata życia każdej osoby to 18-25 i niech nikt tego nie neguje. Niesamowita regeneracja, chęć do dzialania, chęć do posiadania multum zajawek, nauka, chęc robienia jakiejś tam kariery i zdobywania osiąnięc. Mnóstwo czasu i znajomości na studiach, melanże, okazje do przelotnych relacji z kobietami w ICH PRIME TIME czyli 18-22 gdy mają najwięcej do zaoferowania.

Niestety w wieku
  • Odpowiedz