Wpis z mikrobloga

Chcę tylko powiedzieć że śmieszą mnie ci wszyscy hejterzy Turskiego na wykopie. Chłop jest czołowym komentatorem i dziennikarzem w kraju, a hejtują go jakieś nołnejmy z piwnicy, którzy w przypadku ewentualnego spotkania f2f nie wiedzieliby gdzie mają s--------ć.
Dość powiedzieć że ucieczka nic by nie dała bowiem jak na amatora triathlonu Turski ma ponadprzeciętne wyniki i moim zdaniem, a znam temat bardzo dobrze, Maciej gdyby chciał mógłby zrobić nie lada karierę w sportach wytrzymałościowych i żyć z tego na poziomie niedostępnym dla większości z nas.

Turski powinien generalnie założyć swój własny kanał na youtube.
Halo @eFortunapl, @etotopl, @stspolska, @forbetpl, @LVBETpl nie chcecie mieć u siebie kanału youtube z gigantem od sportowych ciekawostek?

Wgl już jakiś czas temu miałem rozkmine że z wyglądu Turski i Monia pasowaliby do siebie ¯\(ツ)/¯
#famemma #kanalsportowy #highleague #ksw
ZedMistrzCieni - Chcę tylko powiedzieć że śmieszą mnie ci wszyscy hejterzy Turskiego ...

źródło: turski

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zed_Mistrz_Cieni: przecież to zwykły konus, podnóżek z Polsatu wyciągnięty przez Borka do prowadzeniami programow w KS by on miał czas na tajskie małże. Walisz konia do typach którego nawet nie znasz i nie wiesza skąd wyszedł
  • Odpowiedz