Aktywne Wpisy

maro-grzechotnik +34
źródło: 20260302_165605
Pobierz
Weźcie tam na tagu #nieruchomosci coś zróbcie, bo wam typ uciekł i teraz zajmuje się już każdym tematem, od gospodarki, startupów i przyszłością sektora tech, po demografię i nieruchomości XD
Swoją drogą, im dłużej pojawiają mi się jego wpisy, tym bardziej rozumiem, czemu nigdy nie dorobił się mieszkania. Niestety, ciężki przypadek tzw „głupiomądrego” typa, który zna się absolutnie na wszystkim, ale „dziwnym” trafem żadnej z tych rzeczy nie jest w
Swoją drogą, im dłużej pojawiają mi się jego wpisy, tym bardziej rozumiem, czemu nigdy nie dorobił się mieszkania. Niestety, ciężki przypadek tzw „głupiomądrego” typa, który zna się absolutnie na wszystkim, ale „dziwnym” trafem żadnej z tych rzeczy nie jest w
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-2 o 13.40.31
Pobierz

#iwojnaswiatowa #wielkawojna #fotohistoria #ciekawostki
źródło: 195536823_3778311995629547_2046685259076766101_n
Pobierz@Howkiee: akurat jednym z większych problemów tych terenów było to, że po wojnie postanowili pozbierać zapasy broni chemicznej w konkretnych miejscach i to zdetonować, świetny pomysł, teraz te tereny należą do czerwonych stref
Komentarz usunięty przez moderatora
@cisza666: tylko w0kopek mógł wpaść na takie porównanie XDDDDD
Podobno gdy wrocil z wojny to był przestawiony o 180%.
Pierwszy raz doszło do sytuacji gdzie przejście Dorohusk Jagodzin zostało zamknięte dla pojazdów <7.5T.
Byłem w szoku, ale to oczywiste, trwa wojna ruskie wszystko niszczą to sprowadzasz więcej sprzętu żeby mogli zniszczyć jeszcze więcej, czego nie rozumiesz xD