Aktywne Wpisy

DFWAFDS +26
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +33
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
wiecie, raczej humanistyczny kierunek, bardzo lewacki. marksizm kulturowy pełną gębą. między innymi te studia mnie, młodego prawicowca po LO, utwierdziły w słuszności swoich nacjonalistycznych, konserwatywnych poglądów.
i z rozbawieniem widzę, jak znajomi ze studiów biorą śluby. bo to, co rzuca się w oczy, to że w praktycznie każdej parze kobieta zostaje przy swoim nazwisku, lub bierze dwuczłonowe XDDD
ciężko o większy brak szacunku do faceta.
do tego prowadzi właśnie lewacka ideologia, marksizm kulturowy, źle pojęta emancypacja kobiet. takie są następstwa fatalnej dla naszej cywilizacji rewolucji seksualnej. należy to zatrzymać.
największa beka jednak z typów. trzeba nie mieć do siebie szacunku, żeby godzić się na coś takiego.
#slub #malzenstwo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #p0lka #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #heheszki
@mieszczanski_trubadur: prawda
@Mtsen jak wyżej. nie trolluję. i jaka oblężona twierdza?
@mieszczanski_trubadur: czyli czubek.
@lexico: szanuję za świadomość, mirku.
Kobieta która bierze nazwisko męża nie ma do siebie szacunku, bo rezygnuje z własnej tożsamości. Ja ze swoją dawno ustaliłem że każdy pozostaje przy swoim nazwisku, a dzieci jeżeli się pojawia będą miały moje. To jej życie, nazywa się tak od urodzenia i nie wiem po co miałaby je zmieniać
Buziaki incelu
ja mam bardzo udane życie, tak zawodowo, jak rodzinnie, towarzysko i uczuciowo. od lat w szczęśliwym związku. ale to trzeba być facetem, a nie zniewieściałym petem.
No zaiste upadek cywilizacji i wartości wszelakich bo baba se nazwisko zostawia xd
@Machos bo płatne trolle już wszędzie prowadzą swoją antypolską krucjatę. no i mnie nienawidzą za rigcz, który sobą reprezentuję.
@greenbong owszem jest, bo ja jestem ;)
@mieszczanski_trubadur: Skoro piszesz takiego posta, żeby kogoś wyśmiać jednocześnie podbijając swoje ego oparte o "słuszne" poglądy - szczerze wątpię xDD
@greenbong: Wyjaśnisz dlaczego akurat tak? Ciekawi mnie to, nie żebym się czepiał czy mówił komuś jak ma planować swoje życie.
Wiem, że to głupi argument, ale sam byłem świadkiem jak dzieci w szkołach były wyśmiewane przez rówieśników gdy mają inne nazwisko niż matka.
@mieszczanski_trubadur: bo co? Bo kmiotkowi takiemu jak Ty to nie w smak?
@Wyso52: znaczy sie na 99% i tak nie chcemy miec dzieci w zwiazku z czym planuje wazektomie, ale gdyby sie nam kiedys zmienilo to tak uznalismy. nie wiem dlaczego, sama to rzucila, ja powiedzialem ze okej. zawsze mozna zmienic zdanie
@greenbong: ach, ta lewica XD
dlatego w wolnej Polsce będzie obowiązek zawarcia związku małżeńskiego do 21 roku życia i obowiązek posiadania co najmniej 4 dzieci.