Aktywne Wpisy

GlenGlen12 +8
Pamiętam czasy tuska i całej platformy obywatelskiej przy władzy.
U mnie w Polsce B wykształcone matki wstawały o 5 rano żeby jechać w 35 stopniach upału zbierać wiśnie po 12 godzin za 80zł dniówki u pana dobrodzieja, dzieci nosiły do szkoły suche kanapki z pasztetem, bo na masło nie każdego było stać.
Januszexy wykorzystywały lokalną ludność za 5 zł na godzinę bo bezrobocie sięgało 15%, na sypiących się maszynach CnC siedzieli inżynierowie
U mnie w Polsce B wykształcone matki wstawały o 5 rano żeby jechać w 35 stopniach upału zbierać wiśnie po 12 godzin za 80zł dniówki u pana dobrodzieja, dzieci nosiły do szkoły suche kanapki z pasztetem, bo na masło nie każdego było stać.
Januszexy wykorzystywały lokalną ludność za 5 zł na godzinę bo bezrobocie sięgało 15%, na sypiących się maszynach CnC siedzieli inżynierowie

Siemanko mirki! Kot przegryzl kabel od czajnika i chciałem złączyć żyłki taśmą izolacyjną - wszystko fajnie tylko taśma izolacyjna nie jest trwałym i dobrym zastosowaniem - poleca ktoś coś od siebie co trwale i dobrze złączyłoby żyłki? Z góry dzięki! #elektryka #naprawa #naprawiajzwykopem #izolacja

wiecie, raczej humanistyczny kierunek, bardzo lewacki. marksizm kulturowy pełną gębą. między innymi te studia mnie, młodego prawicowca po LO, utwierdziły w słuszności swoich nacjonalistycznych, konserwatywnych poglądów.
i z rozbawieniem widzę, jak znajomi ze studiów biorą śluby. bo to, co rzuca się w oczy, to że w praktycznie każdej parze kobieta zostaje przy swoim nazwisku, lub bierze dwuczłonowe XDDD
ciężko o większy brak szacunku do faceta.
do tego prowadzi właśnie lewacka ideologia, marksizm kulturowy, źle pojęta emancypacja kobiet. takie są następstwa fatalnej dla naszej cywilizacji rewolucji seksualnej. należy to zatrzymać.
największa beka jednak z typów. trzeba nie mieć do siebie szacunku, żeby godzić się na coś takiego.
#slub #malzenstwo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #p0lka #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #heheszki
@mieszczanski_trubadur:
A mnie takie wysrywy utwierdzają w przekonaniu, że nie chcę mieć ślubu jeszcze bardziej xDD zacofane katolstwo ha tfu.
@mieszczanski_trubadur: a kto ci to wmówił? XD
@AlienFromWenus tak jak napisałem wyżej. i szanuj naszą wiarę, p0lko.
@mieszczanski_trubadur: proponuje wizyte u psychiatry, moze jeszcze wyjdziesz na ludzi xd
I tak, Jjsteś kmiotem bo każdy kmiot jakiego spotkałem na swojej drodze mimo bycia maluczkim człowiekiem próbował innym wyznaczać jak mają żyć. Schowaj siebie, swoje mądrości i teorie pod kiece jakiejś wywłoki z ordo luris, tam dla sfrustrowanych samców miejsca zawsze pełno.
@Ucho1899: bo to jest niezgodne z naszą tradycją, kulturą i religią, lewaku.
@zymotic szukanie multikont to typowy sposób lewactwa na wykopie na eliminowanie przeciwników politycznych.
@Mlekkko a ty się seba naucz czytać.
A osób, które wyznają w Polsce skrajnie lewicowe poglądy to jest może z promil.
@zymotic: mówisz, że neuropki to promil? że połowa PO to promil?
Skrajnie lewicowe to są takie środowiska jak KPP, PPS, jakieś związkowe inicjatywy pracownicze, które prawie wszystkie wyzdychały i pewnie ze dwie młodzieżówki lewicowe, w których też jest garstka osób.
Od 18 lat Polską rządzą konserwatyści.
@zymotic: liberalna światopoglądowo, a więc lewacka. lewactwo to progresywizm światopoglądowy. gospodarka nie ma tu nic do rzeczy.
XDD nie rozśmieszaj mnie. PO i konserwatyzm? chyba, że masz na myśli pseudokonserwatyzm, jak na zachodzie europy, to może tak. ale to nie jest żaden konserwatyzm, tylko przesunięte przez lewicę okno Overtona.
Wymień mi jakiekolwiek działania PO, które wpisują się w ramy lewicowości czy progresywizmu.
@zymotic chodzi ci o teraźniejszą PO, czy za czasów jej rządów?