Aktywne Wpisy
Wiecie co to pacjento? To jakaś nowa forma? Dziś zobaczone u lekarza, na NFZ xd
pyroxar +32
Wziąłem kalkulator do ręki i jestem w ciężkim szoku: żeby móc dorobić się domu o powierzchni 250m, ziemię - muszę mieć 2,5 mln(nie mam ziemii). Obecnie, musiałbym na to pracować 40 lat, i odkładać wszystko co zarobię praktycznie. Nie jeść, nie mieć domu, nie mieć nic. Jeśli chcę żyć na obecnym poziomie, to oszczędzę do końca życia 500 tysięcy złotych max.
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
A szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°) zwłaszcza, że:
-wyznaczają drogę lepiej niż google maps,
-schładzają nawierzchnie,
-chronią przed nadmierną predkoscią
Komentarz usunięty przez moderatora
@domestos-z-szaletu:
A to tylko jedna z wielu zalet sadzenia drzew ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- można dostać epilepsji od ciągłego efektu stroboskopowego,
- jak spotkasz jakiegoś #!$%@?ńca z naprzeciwka to wybierasz pomiędzy czołówką z samochodem a drzewem,
- słaba widoczność zza zakrętów.
Zauważyłem że najgłośniej o takich drogach krzyczą ludzie, którzy nie są zmuszeni codziennie po nich jeździć
To miało sens jak na wsi auta miały 3-4 osoby na wioskę. Teraz? No tak nie bardzo. Do tego można drzewa posadzić obok drogi, ale nie w jej skrajni tak jak teraz masz na zdjęciu. Potem jedziesz dostawczakiem z jednej strony, a z drugiej autobus i jest
Zajebiste są te drzewa zwłaszcza jak trzeba się minąć z idiotą jadącym środkiem drogi 100 na godzine xD
W zimę też się fajnie jedzie po takim #!$%@? gdzie nikt nie odśnieżał od tygodnia i w każdej chwili można polecieć na takie drzewo
Albo zajebista sprawa jak mocniej powieje i cała droga zablokowana, albo co lepsza gałąź jebnie nam w samochód
No same plusy.
Wykopki to by jeszcze tam ścieżkę rowerową