Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrMacix: No jak ja kończyłem 6ą klasę podstawówki to moje "koleżanki" już się z dużo starszymi typami rolowały. To jakaś chora akcja musiała być, nie wnikam... W każdym razie, no, ten tego... dla nich to się wydawało w porządku, to byli ich "chłopaki".

Są ludzie i jakieś osiedlowe patologie, gdzie część dziewczyn stanowczo za szybko i od złych, starszych ludzi, uczy się, co gdzie się wkłada.

Ty, w tym czasie
  • Odpowiedz
  • 9
@WhitePill4All: Jest dokładnie jak mówisz.
Ja osobiście nie znałem 18-letniej dziewicy, a w sumie sporo kobiet wtedy "znałem". Rekordzistka to chyba 13 albo 14 lat z kilka lat starszym patusem, o którym słyszałem tylko złe rzeczy.
  • Odpowiedz
@MrMacix, @PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Ale mówimy o nieletnich, naturalnie "tępych" dziewczynkach kontra patusowaci "mężczyźni". Zdjąłbym większą część winy z tych dzieci.
W tym przypadku to społeczeństwo zawiodło, że w ogóle kontakt taki "dzieci" z dorosłymi w wolnym czasie się odbywa.
Że ci faceci uważają, że to spoko, że wykorzystują dzieci i że te dziewczynki nie zostały nauczone, że tylko sobie szkodzą, zadając się z nimi i wyrażając "zgodę". A te
  • Odpowiedz
@WhitePill4All: no rozwijają się szybciej tak do max 20 lat, potem dłuugo stagnacja. Ile razy myślałem że gadam z maturzystką a to panna z 4 roku studiów.
Btw, ktoś ma pomysł dlaczego studenty ogólnie zachowują się jak niedorozwoje do momentu rozpoczęcia pracy w trakcie/ po studiach? XD Cały czas miałem kontakt z ludźmi w trakcie "szkoły wyższaj" jak i z Mateoszami z magazynu i przykro mi stwierdzić ale Mateosze o
  • Odpowiedz