Aktywne Wpisy

dumblecunt +474
czy tylko mi się wydaje, czy Kwachu absolutnie zdominował tych pisowskich funkcjonariuszy? xDDD #kanalzero

eleganckichlopak +544
Porównajcie sobie Dude z przed kilku dni z którego nawet Mazurek kręcił beke do Kwacha dziś. To jest jakaś gigantyczna przepaść intelektualna. Niesamowite, że ten naród mógł kiedyś wybrać prezydenta Kwaśniewskiego, a później po 10 latach prezydentury półgłówka może wybrać zwykłego przestępcę XD To społeczeństwo zachowuje się tak nielogicznie xd
#kanalzero
#kanalzero

#praca #programowanie #programista15k
Hej,
jakie zarobki powinien mieć programista Wordpress/Prestashop w mieście wojewódzkim? Generalnie obsługa sklepu / tworzenie go od nowa, nie na bazie gotowych szablonów.
Staż pracy mam 3 lata, i dostaję do ręki 3400 za pełny etat. Na wykopie wszędzie piszą że po tylu latach pracy w IT powinno zarabiać się po parenaścię tysięcy.
Powinienem zmienić robotę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: co XD XD XD
@mirko_anonim: jak ogarniasz to tak. Po prostu poszukaj ofert pracy i jak znajdziesz coś lepszego to rządaj podwyrzki albo rzuć papierem.
A no i zostaw tego wordpressa... ble
To nie jest bait. Naprawdę się pytam teraz. Czy to że piszesz że to jest bait to oznacza, że jestem naprawdę ******* na hajs? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@ObslugaRadomskiegoLotniska: ja robie na samym WP w tej chwili $20k/mies. Kocham madrosci wykopowe.
@razzor91 @SebastianDosiadlgo Widac ze wasze pojecie o WP konczy sie na ustawieniu szablonika z themeforest xd
@razzor91: @SebastianDosiadlgo przeciez napisał, ze nie na bazie gotowych szablonów. Jak robi w PHP/JS/MySQL to nie jest programowanie?
@Oskariat: słabiutko. Ja w Notatniku klepię CRUD-y dla amerykańskiej serwerowni za $14k tygodniowo.
źródło: 350382869_6368433789881304_2984563438134958985_n
Pobierz