Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#praca #programowanie #programista15k
Hej,
jakie zarobki powinien mieć programista Wordpress/Prestashop w mieście wojewódzkim? Generalnie obsługa sklepu / tworzenie go od nowa, nie na bazie gotowych szablonów.
Staż pracy mam 3 lata, i dostaję do ręki 3400 za pełny etat. Na wykopie wszędzie piszą że po tylu latach pracy w IT powinno zarabiać się po parenaścię tysięcy.
Powinienem zmienić robotę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Powinienem zmienić robotę?

@mirko_anonim: jak ogarniasz to tak. Po prostu poszukaj ofert pracy i jak znajdziesz coś lepszego to rządaj podwyrzki albo rzuć papierem.
A no i zostaw tego wordpressa... ble
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Hajs jest słaby, ale chłopie - robienie stron w wordpress ma tyle wspólnego z programowaniem co jazda Punto do pracy z wyścigami F1. Jeśli nie będziesz się rozwijał, to tych mitycznych 15k nawet brutto nie zobaczysz jako typ od WordPress. Jednak moim zdaniem nawet jako taki klikacz powinieneś mieć z 500 więcej, biorąc pod uwagę zatrudnienie na UoP na czas nieokreślony i jakieś benefity typu multisport, medicover czy inne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zaraz będziesz miał minimalną, ja mam jako zks w biedronce min. 3700 na łapę, z premią którą teraz wezmę 4400-4500 :) zmień pracę albo dobierz 2 etat, ja długi czas robiłem strony na wordpress jako podwykonawca i dawali śmieciowe pieniądze, do teraz niektórzy myślą, że strona na wordpressie jest za 300 zł patologia, a rynek już jest zepsuty, mi się moja wypłata nie podoba, a co dopiero twoja za
  • Odpowiedz