mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
#praca #programowanie #programista15k
Hej,
jakie zarobki powinien mieć programista Wordpress/Prestashop w mieście wojewódzkim? Generalnie obsługa sklepu / tworzenie go od nowa, nie na bazie gotowych szablonów.
Staż pracy mam 3 lata, i dostaję do ręki 3400 za pełny etat. Na wykopie wszędzie piszą że po tylu latach pracy w IT powinno zarabiać się po parenaścię tysięcy.
Powinienem zmienić robotę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
SebastianDosiadlgo
programista Wordpress

@mirko_anonim: co XD XD XD
32
ObslugaRadomskiegoLotniska
@mirko_anonim: w Wordpressie nigdy nie zarobisz tyle co w jakimś .NET, ale 3400 na rękę po 3 latach pracy to i tak wydaje się bardzo mało.
15
r.....1
@mirko_anonim: Hajs jest słaby, ale chłopie - robienie stron w wordpress ma tyle wspólnego z programowaniem co jazda Punto do pracy z wyścigami F1. Jeśli nie będziesz się rozwijał, to tych mitycznych 15k nawet brutto nie zobaczysz jako typ od WordPress. Jednak moim zdaniem nawet jako taki klikacz powinieneś mieć z 500 więcej, biorąc pod uwagę zatrudnienie na UoP na czas nieokreślony i jakieś benefity typu multisport, medicover czy inne.
6
r.....1
@mirko_anonim: Cóż za subtelny bait ;)
3
SebastianDosiadlgo
ja robie na samym WP w tej chwili $20k/mies. Kocham madrosci wykopowe.

@Oskariat: słabiutko. Ja w Notatniku klepię CRUD-y dla amerykańskiej serwerowni za $14k tygodniowo.
3
Rufurege1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
bmLq
Powinienem zmienić robotę?

@mirko_anonim: jak ogarniasz to tak. Po prostu poszukaj ofert pracy i jak znajdziesz coś lepszego to rządaj podwyrzki albo rzuć papierem.
A no i zostaw tego wordpressa... ble
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @razzor91
To nie jest bait. Naprawdę się pytam teraz. Czy to że piszesz że to jest bait to oznacza, że jestem naprawdę ******* na hajs? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0
Kotdog
Kotdog
W Lidlu na kasie pewnie po 3 latach lepiej zarabiają.
0
O.....t
O.....t
w Wordpressie nigdy nie zarobisz tyle co w jakimś .NET

@ObslugaRadomskiegoLotniska: ja robie na samym WP w tej chwili $20k/mies. Kocham madrosci wykopowe.

robienie stron w wordpress ma tyle wspólnego z programowaniem co jazda Punto do pracy z wyścigami F1

@razzor91 @SebastianDosiadlgo Widac ze wasze pojecie o WP konczy sie na ustawieniu szablonika z themeforest xd
0
a.....e
a.....e
robienie stron w wordpress ma tyle wspólnego z programowaniem co jazda Punto

@razzor91: @SebastianDosiadlgo przeciez napisał, ze nie na bazie gotowych szablonów. Jak robi w PHP/JS/MySQL to nie jest programowanie?
0
O.....t
O.....t
@SebastianDosiadlgo: typowa odp biedaka bez pojecia o rynku
0
SebastianDosiadlgo
@Oskariat: zarabiasz połowę tego co ja, więc dla mnie jesteś żebrakiem :)
0
O.....t
O.....t
@SebastianDosiadlgo: to tylko jdg, mam jeszcze spolke :)
0
S.....C
@mirko_anonim: bez doświadczenia i z angielskim w nl wyrwalem 2500e za 100h zdalnie. Ale rzucilem w p---u na budowlanke bo adrenalinka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
m.....8
m.....8
@mirko_anonim: 4-5k to teraz na ladzie w mięsnym mają, także możesz się przebranżowić.
0