Wpis z mikrobloga

@ferdynand-kiepski1998: No jasne, bo nie mamy co robić tylko dzwonić do jakiegoś typa, żeby ściągał jakąś mierną stronkę. Gdybyśmy faktycznie chcieli, to wystarczy to zgłosić, bo on łamał regulamin hostingu. Gość się za dużo Saula Goodmana chyba naoglądał xD.
  • Odpowiedz
@Fabiosek1: Możesz sobie tłumaczyć ale fakt że już przekroczyliście cienką granice w momencie kiedy zaczęliście zgłaszać nawet kufa Machinimy z przecieków i zanim zaczniesz gadać że "macie prawo" przypominam że wy robicie MODYFIKACJE do gry czyli modyfikujecie kod do którego prawa ma THQ Nordic a jeśli chodzi o prawo to wg strony videogameslaw.pl by legalnie mieć prawa trzeba mieć umowę licencyjną z pierwotnym twórcą (a bynamiej tak mi się wydaje)
D.....a - @Fabiosek1: Możesz sobie tłumaczyć ale fakt że już przekroczyliście cienką ...

źródło: obraz_2023-05-30_122601500

Pobierz
  • Odpowiedz
Co o tym sądzisz @Fabiosek? Modderzy Dziejów Khorinis mają prawa autorskie do skryptów, modeli, tekstur, dźwięków, które utworzyli częściowo zależnie, lub całkowicie niezależnie od produktów THQ Nordic?

@DoktorWojna: Za bezpodstawne użycie Content ID, usuwany jest kanał. Niech osoby, które to dotyczy udowodnią, że to było bezpodstawne.
  • Odpowiedz
@DamianO1995: Nic o tym nie sądzę, to jałowa dyskusja, która nic już nie wniesie na dobrą sprawę. Kto miał się wypłakać, to już to zrobił. Kto od teraz przestał czekać, to super, ale mnie to za bardzo nie obchodzi xD. Dyskusja o kwestiach prawnych nie ma tutaj najmniejszego sensu.

Odpowiadam z opóźnieniem, bo w sumie coraz rzadziej tu zaglądam + nie widziałem tej wiadomości.
  • Odpowiedz