Wpis z mikrobloga

@czuczer: aha bo ty kupujesz raz na rok to może być drogi ( ͡° ͜ʖ ͡°) pomyśł o ludziach którzy lubią sobie zamarynować grzybki w occie, dużo grzybków. Ogołacają cały las a tobie ich nie szkoda.
@volodia: Podobno winiary jest lepszy to kanapek a kielecki do sałatek. Ja tam kupiłem raz kielecki i nikt nie jadł pewnie kwestia przyzwyczajenia. Ale wmawianie że kielecki to polski produkt i jego trzeba jeść to już przesada. Ciekawe czy kawy nie piją bo jest z innych krajów :P No i kielecki serio wali mocno octem :/
@volodia: Moja żona miała przez 13 lat celiaklię, nietolerancję laktozy i zespół jelita wrażliwego. Już od 5 lat jest zdrowa, nie bierze żadnych leków, ale jedyny majonez jaki może jeść bez problemów z trawieniem to Majonez Kielecki. Dlaczego? Nie wiemy, ale wydaje mi się że to dlatego że w każdym innymi jest guma ksantonowa lub guma guar. Oby Majonez Kielecki produkowali w niezmienionym składzie do końca świata i jeden dzień dłużej