Aktywne Wpisy

ZdrowaPianka_pl +192
Hej mireczki! 🍻
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą

źródło: Zestawy
Pobierz
źródło: IMG_5661
PobierzNiech ginie xD
Ciekawy jestem tylko jak wypłynęła nazwa firmy
@moj_wykopowy_login: Aż musiałem wstać i lowkinga w łóżko z-----ć jak to przeczytałem.
@lucky_leo:
źródło: 2121
Pobierzźródło: IMG_8046
PobierzNo chyba, że laska kłamała w CV, ale to wtedy pan darek by to wyciągnął
W Polsce się nic nigdy nie zmieni.
źródło: Bez nazwy
Pobierz@fraciu: jezusmaria
Aha. Czyli jakby dziewczyna miała szkolenie BHP, okresową medycynę pracy czy wezwanie do sądu na świadka to Pan Prezes Dariusz też miałby grube wątpliwości czy zaliczyć te dni jako dzień pracy.
Gość chciał się wytłumaczyć a jeszcze bardziej się pogrąża.