Aktywne Wpisy

andrzejdragan +463
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

JaNieGejJaPapiesz +103
źródło: 1000005384
Pobierz

Krótko, bo dzień napięty.
Byłem dzisiaj z dziećmi w kinie na Mario i musiałem odreagować xD i przy okazji spalić maczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale główny cel to było przetestowanie nowych laczków i ustawienie bloków. Dotychczasowe xc5 wyglądały po 25 kkm jak zdjęte z bezdomnego xD wygląd nie jeździ, ale niestety zaczęły się rozklejać ¯(ツ)/¯
#rowerowyrownik #ruszmirko
Skrypt | Statystyki
źródło: temp_file.png2792987991057652484
Pobierzteraz weszły xc902, bo mi się podwójnego boa zachciało, a w xc7 kolorystyka nie podeszła mi ;)