Aktywne Wpisy
Besalama +70

Nadia_ +329
Cześć Wrocław
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierz

To moja zasługa
@Little_Makak pozwolę sobie być sceptyczny jeśli chodzi o inwestycje na Ukrainie które moga pozwolić nam ruszyć do przodu. Największe przedsiębiorstwa realizujące projekty budowlane to wciąż zachodni kapitał; SKANSKA, PORR. Jasne, na pewno Budimex, Polimex czy Erbud chwycą trochę inwestycji ale to międzynarodowe holdingi z europy zachodniej i US będą miały największe inwestycje na których obłowią się pod korek. Na pewno w transporcie kołowym będziemy królować
@Vayloren: Tak serio, to jak gadałem z kacapami, to wg nich my jesteśmy w UE i NATO na specjalnych warunkach i mamy być wyjątkowo dotowania. Żadne tłumaczenia że to nasza pracowitość, 30 lat wyrzeczeń, a sama unia nie jest dobrą ciotką, która daje prezenty tylko każde otrzymane euro wraca do mocodawców, a poza tym to substytut opłaty celnej za pełne
źródło: Zx0kiD5
Pobierz@zafrasowany: co XD
@pomidorowymichal1: A to nie było związane stricte z naszymi zamówieniami u ichniejszej zbrojeniówki? Coś kojarzę, że to dla nich największe zagraniczne zamówienia w historii.
@nightmaar: nieee, wcześniej. Rozmawiałem z Koreańcem który mi pokazywał ichniejsze media i fora dyskusyjne