Aktywne Wpisy
CoDwa +244
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Mikroby, polećcie jakieś fajne gry planszowe na dwie osoby :) O dowolnej trudności, ale lepiej aby nie była bardzo skomplikowana. Często siedzimy z różową, fajnie byłoby w coś zagrać.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kiedyś wrzuciłem taki wpis na mirko, może Ci się przydać:
https://wykop.pl/wpis/48672123/hej-mirki-i-mirabelki-ostatnio-na-tagu-grybezpradu
Przez te trzy lata dorzuciłbym jeszcze Kartografów, najlepiej zamiast obecnego we wpisie Welcome to. No i Unmatched stało się moją ulubioną grą dwuosobową, z tych o nieskomplikowanych zasadach.
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno NPCe w Catanie? Jakieś fanowskie zasady dla dwóch osob?
Tzn. coś zaczyna mi świtać, że w Catanie była jakieśp przykładowe ustawienie planszy pokazane i tam rozłożenie dla 4 graczy, ale to nie jest nic wiążącego, plansza powinna być w rozgrywkach układana losowo, a gracze samodzielnie sobie wybierają, gdzie stawiają swoje domki.
Albo
Tak więc dawaj znać co robiliście! :)
źródło: catan
PobierzCo nie zmienia faktu, że Catan to słaba gra ;)