Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robert5502: kapliczke postawią, jak nic, bo kościół się nie zmieści. Nie, nabijam się, znam, przypadek podobny.

Ciekawe jest to że w, takich sytuacjach ludziom serio "odbiera rozum" w sensie zostawiania potencjalnych źródeł ognia. Kilka, dni upału i po drzewie mkze zostać kikut.
  • Odpowiedz
Poważne pytanie: czy za wycięcie takiego drzewa, to teraz poleci kara z paragrafu o nielegalnej wycince drzew, czy z paragrafu o obrazie uczuć religijnych czy też ochrony architektury sakralnej?
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ta akcja w parczewie jest tak p------a, że akurat przysranie się o wbijanie gwoździ to trzeba mieć samemu gwóźdż w głowie xD Jak na wiosnę krzaki przycinają to się pewnie do tuj przykuwasz xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Bóg:
Musisz we mnie uwierzyć, nie dam ci dowodów na moje istnienie, bo to mija się z definicją wiary.
Też Bóg:
Albo dobra zrespię im Maryjkę na drzewie xDDD HALOOO zobaczcie, ja bez kitu istnieję!

Bóg atencjusz xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: współczuje tym co mają okna obok tego drzewa... takie pielgrzymki pod oknami by mnie irytowały, pewnie puszczał bym jakąś szatańską muzykę. Skoro ktoś ingeruje w moją wolność stojąc mi pod oknami i hałasując to i oddam.
Rozumiem 5 minut 1 dzień ale nie codziennie przez tygodnie xd
  • Odpowiedz
@WielkiNos: najbardziej mnie bawi, że te osoby mają prawa głosu modląc się kuhwa do drzewa... DO DRZEWA XD Ja pi3rdolę ludzie, wszystko ma swoje granice.
  • Odpowiedz