Wpis z mikrobloga

@Kosmiczny_byk @pekak a jak ma inaczej trafić do facebookowych ameb, grażynek i karynek? Pomyśl trochę wyk0pku

Ja szanuję każdy głos rozsądku który posiada jakąkolwiek moc przebicia przez propagandę dobrobytu serwowaną od wielu lat. Niezależnie od ekspresji którą jesteście tak zaślepieni.
  • Odpowiedz
@onomatopeja_: oglądałem jego filmik w którym twierdził że Bill Gates miał coś wspólnego z pandemią koronawirusa bo jakiś czas wcześniej na jakiejś konferencji robił symulację pandemii koronawirusa
  • Odpowiedz
@cpt_foley: Twierdzisz, że widzowie dr. DRE p---e są zbyt tępi na jakiś bardziej złożony przekaz i trzeba im mydlić oczy myśleniem "no tak na chłopski rozum"?

Ziomek, ja się z tobą w 100% zgadzam
  • Odpowiedz
@AdamKarolczak02137 Ja jebix czy ja napisałem że dziki jest postacią opiniotwórczą? Ma zasięgi i potrafi z nich korzystać, pod ostatnim filmem o socjalu ponad 130 tys reakcji, znakomita część to patusy i starsi ludzie, główny target partii rządzącej. Jestem rozczarowany waszym powierzchownym spojrzeniem, no ale hehe Dr.Dre
  • Odpowiedz
trafia swoją perswazją do ogromnej publiki

@cpt_foley: to tak jak PiS - trafia swoją "perswazją" do ogromnej publiki i ma ponad 30% poparcia

xD
  • Odpowiedz
@Essology: niesamowicie w---------y typ - Dziki Trener, który jedyne co robi to drze ryja do kamery i chyba czyta wykop i tam gdzie najbardziej plusowane komentarze to z nich robi sklejkę i ma gotową wypowiedź
  • Odpowiedz