Aktywne Wpisy

Salido +331
Minął 5. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
24 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
24 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-57
Pobierz
AgresywnyArbuz +379
Właśnie czytam, źe obecne Ministerstwo Zdrowia nie będzie podnosic liczby miejsc na studia medyczne. Nie mogą pozwolić, żeby pojawił sie choc jeden bezrobotny lekarz w kraju, takie problemy są dla innych zawodów.
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #niebieskiepaski #studia
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #niebieskiepaski #studia
źródło: image_picker_230A7059-800B-4F9C-B0A0-9A7A1CF349F8-7076-000021D46BD1EC3E
Pobierz

Nie potrafię uporządkować swojego życia samemu. Mam cały czas wrażenie, jakbym na coś czekał, ale to się nie pojawią. Jestem samotny. Nigdy nikogo nie miałem, znajomych, dziewczyny. Nawet na glupi koncert nie mogę iść, bo cały czas będę miał w głowie to, że jestem tam sam i to mnie będzie dobijać. Podobnie z podróżami, próbowałem samemu i było to samo, jeszcze widząc tych uśmiechniętych ludzi dookoła... Najprościej jakbym mógł siebie zdiagnozować. Ja nie mam depresji, jestem po prostu samotny.
#zalesie #samotnosc #feelsy #feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tak samo jak miliony chłopów w tym kraju, wbrew pozorom ci w związkach nie są wcale mniej.
Jeszcze dodam, nie wiem czy whitepill jest czymś co działa ale może ta pigułka wam pomoże