Aktywne Wpisy
dupox +61
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Można oszukiwać się do woli, ale kobiety są znacznie bardziej zezwierzęcone i skupione na atrakcyjności, a facetów nieatrakcyjnych nienawidzą. Jak facet widzi brzydką kobietę to czuje lekką awersję i chęć ulotnienia się.
Jak kobieta widzi nieatrakcyjnego faceta, zwłaszcza drobnej postury to czuje niezrozumiałą frustrację, nienawiść, chęć mordu i zmiecienia go z powierzchni ziemi.
Gdyby feministki dostały władzę to wbrew deklaracjom nie przemocowcy ociekający testosteronem byliby eliminowani tylko faceci nieatrakcyjni poniżej 180 pod najblahszymi pretekstami.
Gdyby taki podszedł do kobiety na bliżej niż 3 metry to służby by go paralizatorem potraktowały.
#redpill #blackpill #feminizm #pieklomezczyzn #bekazlewactwa #tinder #zwiazki #przegryw #incel #wzrost #rozowepaski #mgtow #kobiety #seks #normictwo #spermiarzalert #chad #chadowezycie
W ludzkim gadzim mózgu nie ma takiego zagadnienia jak "zasoby"
Są takie atawistyczne mechanizmy, ale dla zachowania pozoru musi być pretekst.
Jak nieatrakcyjny facet jest dobrym człowiekiem to kobiety czekają tylko aż zrobi jedną złą rzecz, żeby mieć już uzasadnienie dla traktowania go jak gofno.
Tak jak naszpikowany testosteronem, wysoki przemocowiec w tatuażach zrobi 1000 złych rzeczy np. leje ją, pije, policja go zawija to i tak ona szuka tej jednej dobrej, żeby uzasadnić, że jest dobry.
Zasoby i geny to dwa oddzielne zagadnienia, wiec twoje wywody o sierotach czy niepełnosprawnych nie wnoszą kompletnie nic do dyskusji.
Kur...kur...no dlaczego ten cholerny pokurcz nie może być kilka cm wyższy, przez to nie mogę nosić glanów. Dlaczego ten chooy jepany musi mieć te jepane 175 cm gnój jeden.
To może żałosne, ale widzisz jak wylała się pierwotna, naturalna, nieskrywana prymitywna nienawiść.
Kobiety nie mogą spokojnie spać, jeśli gdzieś
@Ynfluencer: Bzdura. Kobiety mają takich facetów zwyczajnie w dupie. Co nie oznacza, że podświadomie takich facetów nie lekceważą. Natomiast gdyby to sprowadzić do sytuacji, kiedy ktoś sfrustrowany może się wyżyć na drigim człowieku to tak, nieatrakcyjnemu i niskiemu facetowi dostałoby się bardziej. Ładni mają łatwiej.
@Hopsa
Pomijając tamte szmaty które filmowały filmiki z pobicia jakiegoś ziombla sprzed partu tygodni Bo ona się tylko paczą i są głupie i niewinne
Jak myślisz. Ile destrukcji i problemów sprowadza zakładanie takich grupek na portalach społecznościowych, że facet poniżej 180 nie ma podstaw do istnienia? I myślisz, że ktoś z tym
Moi kumple zawsze patrzyli na siłowni na sztangę ile ja zakładam i liczyli ile powtórzeń zrobiłem potem za wszelką cenę starali się zrobić więcej, nawet źle, ale byle przebić.
Non stop jakieś docinki, licytacja kto
Dlatego kobiety są odpowiedzialne za to zło. Np. władza dyktatorka przyciąga kobiety jak muchy, dlatego właśnie pojawiają się psychopaci i samce, którzy nie cofną się przed niczym. Potem są dyktatury i mordy. Można przeczyć do woli,