Aktywne Wpisy

Promozet1 +121
#bielskobiala Bezczelny gnoj
źródło: temp_file196772179648244633
Pobierz
nowszyja +15
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
źródło: krakow
Pobierz

co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim ci starsi i mniej postępowi poradzą aby r----c na mieście skoro w domu ci nie daje.
A tak po bożemu to rozwód bo kobieta nie spełnia obowiązku małżeńskiego
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
Nie potrzebujesz detektywa. Patrzysz na ostatni miesiąc przemieszczenia się po mieście i praktycznie masz adres kolesia.
Bo niestety - sorry Mirku, ale wszyscy poprzednicy mają rację. Ona już jest zaspokojona. To tylko Ty masz problem.
─────────────────────
macie dzieci? żona zdrowa? była u ginekologa w ostatnim czasie się badać? badania krwi robiła? hormony w normie? nie zaniedbałeś się ostatnio? może najzwyczajniej w świecie już jej nie pociągasz.
Nie wiem jak można być w małżeństwie tyle czasu i się nie umieć porozumiewać ze sobą jak dorośli ludzie XDD
takie realia obecnie, znam wiele takich związków
Rozwód. Każdy się go boi, a po, każdy sobie chwali. Znika frustracja i można sobie ułożyć życie na nowo.