Aktywne Wpisy

Tiab +214

ZenujacaDoomerka +39
Bardzo bym chciała być akceptowana i lubiana.
Inni ludzie w sobotę pewnie spotkają się ze znajomymi a ja niestety spędzę dzień w łóżku. Szkoda że mi się tak życie potoczyło
#gownowpis
Inni ludzie w sobotę pewnie spotkają się ze znajomymi a ja niestety spędzę dzień w łóżku. Szkoda że mi się tak życie potoczyło
#gownowpis
co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
stary... sorry ale twoja żonę już ktoś młóci jak rolnik zboże
@mirko_anonim:
No i zrób, że cudzymi rękami 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@mirko_anonim: Rozwiedź się. Przejdzie jej jak ręką odjął. Baba z wozu, koniu lżej.
Jak jej to nie ruszy tzn., że już ją nudzisz i tobą gardzi, więc czas na rozwód.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: dyskretnie zabezpieczać swój majątek, znaleźć dobrego prawnika, zlecić śledzenie żony (a nuż ma bolca i będzie z jej winy), zacząć rozglądać się za nowym lokum, przyzwyczaić się do myśli, że to koniec. Za rok mi podziękujesz za te rady.
Macie dzieci?
@mirko_anonim: Na początek: rozdzielność majątkową i to szybko
@WhiskyRomeo: rejestruj jej aktywności komputerowe, to gdzie przemieszcza się waszym samochodem, prywatny detektyw może, zbieraj materiały
Sorry, ale skoro kobiety w takiej sytuacji wręcz reklamują takie rozwiązania, to dlaczego ty miałbyś tak samo nie postąpić?
Pamiętaj, życie masz jedno. Chcesz je zmarnować przy boku kogoś kto cię nie kocha? :P